*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Het beste dieet om af te vallen

0

Het populaire mediterraan dieet is niet alleen goed voor je hart- en bloedvaten, maar ook nog eens heel goed voor de lijn. Dit blijkt uit een vergelijkend onderzoek van de Universiteit van Harvard, dat het mediterraan dieet vergelijkt met vijf andere diëten die moeten leiden tot gewichtsverlies. Het mediterraan dieet bestaat uit veel groenten, fruit, granen, bonen en olijfolie. En juist weinig vlees, zuivel en eieren.

Het onderzoek onderzocht bijna duizend mensen met overgewicht of obesitas en vergeleek het mediterraan dieet met drie andere diëten: een vetarm dieet, een koolhydraatarm dieet en het dieet van de Amerikaanse Diabetes Associatie (ADA). De mensen die het mediterraan dieet volgden verloren het eerste jaar tussen de 4 en 10 kilogram, vergelijkbaar met de resultaten van het koolhydraatarme dieet en het ADA dieet.  De mensen die een vetarm dieet volgden verloren slechts 2,5 tot 5 kilogram.

Er bestaat geen ideaal dieet dat geschikt is voor iedereen die gewicht wil verliezen, elk lichaam reageert op een andere manier op bepaalde voeding. Het bevestigt wel dat het mediterraan dieet niet enkel goed is voor hart- en vaatziekten, maar ook geschikt is om gewicht te verliezen.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close