*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hier is de eenvoudige remedie voor thuis om lelijke tandsteenvlekken van je tanden te verwijderen

0

Wist je dat een goede mondgezondheid de rest van je lichaam kan beïnvloeden? Volgens de Mayo Clinic zal je lichaam zonder goede tandhygiëne de bacteriën in je mond niet op een gezond niveau kunnen houden. Dit kan leiden tot infecties en tandvleesaandoeningen.

Tandsteen, opgebouwd op uw tanden van voedsel en bacteriën, maakt het moeilijker voor u om uw tanden goed schoon te maken, zegt WebMD. Dit verhoogt uw risico op gaatjes en infecties. Hoewel artsen om de zes maanden een professionele reiniging van uw tandarts aanbevelen, zijn er een paar natuurlijke remedies die u thuis kunt doen om de ophoping zelf te verminderen.

Breng Appelciderazijn aan
Health Tips Portal stelt voor je tandenborstel in appelazijn te laten weken en vervolgens je tanden te poetsen zoals gewoonlijk. Spoel je mond goed. Probeer dit een of twee keer per week te doen, omdat de appelazijn je tanden kan beschadigen als het te lang blijft zitten of te vaak wordt gebruikt.

Bestrijk met zuiveringszout
Ruil je gewone tandpasta in voor een beetje baking soda en een snufje zout om tandsteen op je tanden te verwijderen. Positive Med beveelt ook aan om mondwater van zuiveringszout te maken door 1/2 kopje zuiveringszout, 1 kopje water, 10 druppels citroenolie, 4 theelepels plantaardige glycerine en 1 theelepel Aloë Vera-gel te mengen. Meng goed en gebruik een of twee keer per dag.

Knabbel op wat fruit:
Pak een paar van je favoriete rode vruchten (aardbeien en tomaten om precies te zijn) en wrijf ze op je tanden. Laat het sap vijf minuten op je tanden zitten ​​om de opbouw te verzachten. Spoel je mond met zuiveringszout en warm water voor een stralende glimlach. Andere voedingsmiddelen die goed werken zijn paprika, bessen, citroenen en sinaasappels, volgens Positive Med.

Naast deze eenvoudige recepten kunnen ook enkele wijzigingen in uw routine helpen. Positive Med beveelt aan om de tabak te dumpen, regelmatig te poetsen en te flossen en om het gekruide voedsel in uw dieet te verhogen (om de opbouw van speeksel en het natuurlijke reinigingsproces te bevorderen).

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close