*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hier leest u hoe u verlichting kunt krijgen van ischias en pijn in de onderrug met slechts een tennisbal!

0

Lage rugpijn is een dagelijks obstakel voor uw plannen. Het komt altijd tevoorschijn wanneer u het het minst verwacht, wanneer u probeert al uw boodschappen naar de auto te dragen of te sporten. Als je jonger bent, is het gewoon een ongemak, maar hoe ouder je wordt, hoe meer uitschakeling het wordt. Ischias, een van de belangrijkste boosdoeners, treedt op wanneer de heupzenuw, die langs je rug en in je benen loopt, wordt samengeknepen of gecomprimeerd door een hernia, zegt PositiveMed. Meer voorkomende rugpijn heeft meestal te maken met spieren die buiten hun mogelijkheden staan.

Om je pijn te verminderen, legt fysiotherapeut Manu Kalia uit dat je je piriformis-spier moet trainen, zoals weergegeven in de onderstaande video: een tennisbal, of twee samen gewikkeld, zal dienen om je spier te masseren als je erop gaat liggen en laat het rollen over je bilspieren. De piriformis-spier bevindt zich vrij dicht bij de heupzenuw en deze oefening helpt bij pijn in dat gebied. Zorg ervoor dat u de posities varieert voor een groter effectgebied.

De Mayo Clinic suggereert een paar andere dingen, zoals warme en koude verpakkingen en ibuprofen, om te helpen met de pijn als trainen niet jouw kopje thee is.
Natuurlijk dient deze tip om te helpen met symptomen van ischias, niet de oorzaken. Als een hernia of misvorming het probleem is, moet u absoluut een arts raadplegen en het probleem door een professional laten onderzoeken.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close