Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Hoe af te vallen met gember

0

Studie bevestigd!

De Ayurveda-experts beweren dat het eten en drinken van gemberwortel kan helpen om je gewicht onder controle te houden en onderzoek heeft dit ook bevestigd.

Een recente studie, gepubliceerd in het Journal of the Science and Food of Agriculture, heeft ontdekt dat te zware ratten die gingerol kregen (de meest krachtige verbinding die in gember wordt gevonden) na een periode van 30 dagen in staat waren om af te vallen. De ratten toonden ook verbeteringen in bloedsuikerspiegel en leptine niveaus. Geweldig, toch?

Weet je wat leptine is? Leptine is een stof die een rol speelt bij het gevoel van verzadigd en verzadigd zijn na een maaltijd en ik heb het belang van leptine voor gewichtsverlies al uitvoerig behandeld. Volgens de experts onderdrukt gember obesitas veroorzaakt door een vetrijk dieet en het kan een veelbelovende adjuvante therapie zijn voor de behandeling van obesitas en de complicaties ervan.

Een andere, meer recente studie, gepubliceerd in de European Review for Medical and Pharmacological Sciences, heeft ontdekt dat suppletie van gember een gelijke invloed had op het gewichtsverlies van de rat als een populair afslankmedicijn, Orlistat. Ze hebben ook ontdekt dat gember verbeteringen in het cholesterolgehalte in het bloed veroorzaakte, met “goede” cholesterolwaarden (HDL) hoger dan hun basisniveau.

Gember vs Buikvet?

Dames en heren, ik denk echt dat je je zult verbazen als we je vertellen dat gember zich kan richten op de belangrijkste redenen dat buikvet accumuleert, zoals te veel eten, hormonale veranderingen en lage energie die leidt tot gebrek aan lichaamsbeweging. Dit geweldige ingrediënt zal je ook helpen om je vol te voelen, dus gember eten of gemberwater drinken kan helpen de drang om te veel te eten in bedwang te houden. Hormonale veranderingen en chronische stress kunnen pieken veroorzaken in het bloed cortisol, waardoor het immuunsysteem en het metabolisme uit balans raken.

Je moet heel voorzichtig zijn, omdat een hoge hoeveelheid cortisol kan bijdragen aan de gewichtstoename, waardoor het moeilijk wordt om buikvet te verliezen. Gember consumeren kan helpen om het interne evenwicht weer op peil te brengen en welzijn en gewichtsverlies te bevorderen. De scherpe, onderscheidende smaak van Gember kan natuurlijk ook helpen om je energieniveaus fysiek en mentaal te verbeteren.

Hoe te gebruiken?

Volgens de experts is dit de beste manier om de genezende krachten van gember te gebruiken – om af te vallen. Het is heel simpel – voor het eten kauw je op een dun plakje gemberwortel. Dit zal helpen bij het reguleren van het metabolisme, het stimuleren van de spijsvertering, het verminderen van de cortisolproductie en het verhogen van de energie. Of u kunt deze methode proberen – gewoon een klein stukje gember raspen en een scheutje citroensap en een scheutje zout toevoegen, en dan de ingrediënten mengen. Het eten van een paar kleine snuifjes van dit mengsel voordat je elk van je maaltijden eet, helpt de eetlust onder controle te houden en de spijsvertering te bevorderen.

En vergeet niet dat je je gemberinname niet moet beperken tot vóór de maaltijd. Gebruik gember gewoon als een kruid in uw keuken wanneer u maar kunt om uw gemberinname te verhogen. Gember koken voor een korte periode van maximaal 6 minuten verbetert in feite de gezondheidsvoordelen.

Het Beste Gember Thee – RECEPT:

Opmerking: je moet deze thee 3 keer per dag drinken (als je de beste resultaten wilt krijgen). Hier is alles wat u hoeft te doen – In de eerste plaats, moet je 1 inch geraspte verse gember toevoegen in een warmte-tolerant glas met een 2-cup capaciteit (of 1 theelepel gemberpoeder.). Dan moet je water koken en over de gember gieten. Laat het 10 minuten staan en dan moet je het filteren met een zeefje. Nu kunt u 1 theelepel rauwe honing toevoegen en citroensap van 1 geperste citroen, indien gewenst.

Of u kunt het water mengen of vervangen met Matcha-thee. Het helpt je vier keer sneller vet te verbranden. Gember helpt je af te vallen, ontstekingen te verminderen, misselijkheid te verminderen en braken en zelfs kankercellen te doden. Je kunt gember ook gebruiken om een speciale helende drank te maken om je lichaam te ontgiften en vele ziekten te bestrijden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close