*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe drink je overgewicht weg In 8 weken? – Nou, zo dus!

0

Afvallen is niet altijd het gemakkelijkste om te doen, omdat het gaat om een verandering van levensstijl. Je moet tijd maken voor lichaamsbeweging en je eetgewoonten veranderen. Zelfs je slaapgewoonten kunnen invloed hebben op hoe ver de weegschaal gaat wanneer je erop stapt.

Tijd om van je Blender Je Beste Vriend te Maken
Smoothies zijn zo aantrekkelijk voor een gezond dieet zoeker. Ze zijn waarschijnlijk de beste manier om je op de weg te houden om gewicht te verliezen, omdat ze heel gemakkelijk te maken zijn en lnog ekker ook, om je dagelijkse aanbevolen porties groenten en fruit binnen te krijgen. Ze zijn ook heel makkelijk te maken, gooi gewoon alle ingrediënten in een blender en aanzetten!

Smoothies zijn geweldig in het terugdringen van je eetlust, terwijl het een lage calorie, hoge voedingsstof drank produceert om van te genieten.

Sleutel Ingredienten voor gewichtsverlies
Alle ingrediënten in de onderstaande smoothies zullen je helpen gewicht te verliezen in een of andere vorm, maar hier zijn de voordelen van een aantal belangrijke:

Lijnzaad

Lijnzaad heeft een hoog vezelgehalte, wat helpt om je te ontdoen van giftige opbouw in je darmen. Lijnzaad geven je ook een vol gevoel, zodat je niet de behoefte voelt om zo veel te eten!

Gember

Gember werkt als een natuurlijke eetlustremmer om te helpen bepalen hoeveel je eet. Dit prachtige kruid verhoogt je lichaamstemperatuur, waardoor het je stofwisseling stimuleert om je te helpen die extra pondjes kwijt te raken!

Hazelnoten

Hazelnoten zijn de hoogste in vezel van alle noten en, zoals eerder in dit bericht vermeld, vezelrijk voedsel is zeer geschikt voor gewichtsverlies.

Grapefruit

Dit pittige fruit helpt bij het verlagen van insuline, een vet opslag hormoon. Een halve grapefruit per dag voor de maaltijd kan je helpen om een extra pondje te verliezen in een week!

Nu dat je de voordelen kent , is het tijd om ervan te genieten! Op een warme dag kun je wat ijs toevoegen aan een of meer van deze onderstaande recepten om van je smoothies een heerlijke, koude traktatie te maken!

1. Peer Banaan Smoothie
Ingrediënten: 2 bananen, 2 peren, 2 kopjes bessen, 12 ounces yoghurt, ½ kop hazelnoten, snuifje kaneel en 4 eetlepels gemalen lijnzaad.

2. komkommer Appel Smoothie
Ingrediënten: ½ kop hazelnoten, 10 muntblaadjes, 2 komkommers, 2 appels, een snufje gember, 4 stengels bleekselderij, 2 glazen water en 2-3 eetlepels limoensap.

3. Appel Banaan Smoothie
Ingrediënten: 2 glazen water, 2 bananen, 2 citroenen, een snufje gember, 2 sinaasappels, ½ kop amandelen en een snufje kaneel.

4. Grapefruit Sinaasappel Smoothie
Ingrediënten: 2 mango’s, 2 sinaasappels, 2 grapefruits, bananen 2 ½ kopje amandelen en 2 glazen water.

5. Groene Smoothie
Ingrediënten: Een snufje gember, 2 groene appels, 2 glazen water, 4 stengels bleekselderij en 4 theelepels lijnzaad.

6. Bosbessen Smoothie
Ingrediënten: 1 kopje ananas, 2 kopjes bosbessen, 12 ounces magere Griekse yoghurt, 2 sinaasappels, bananen en 2 ½ kopje amandelen.

7. Perzik Smoothie
Ingrediënten: 2 kopjes magere melk(of kokos, of amandel melk), 2 kopjes bevroren, ongezoete perziken en vier theelepels lijnzaadolie.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close