*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe helend honing water te maken

0

Gezondheidsvoordelen voor honing zijn bekend, maar niet zoveel mensen kennen de gezondheidsvoordelen van water met honing. Het mengsel van deze twee verbindingen wordt al lang gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten ziekten en ook voor cosmetische doeleinden. Het werd ook gebruikt als een heerlijke drank tijdens verschillende feesten.

Meng een theelepel rauwe honing met een glas lauw water. Op deze manier krijgt u 30% honingoplossing die qua samenstelling identiek is aan plasma. In het water vormt honing een verbinding die het genezende vermogen van het water zelf verhoogt. Dit is wetenschappelijk bewezen.

Het mengsel van water en honing wordt snel door het lichaam opgenomen. Honingwater verbetert de spijsvertering, alle delen van het maagdarmkanaal en stimuleert het werk van luie darmen. Het verbetert ook de immuniteit en geneest verkoudheid en bronchitis.

Alle parasieten in het spijsverteringskanaal van de mens houden niet van gele kleur. Met dit genezende water maak je je darmen schoon van uitwerpselen. Dus als je zin hebt om aan het begin van dit proces aan te komen, raak dan niet in paniek omdat fecale stenen zwellen. Dit is hun beginfase om uit het lichaam te komen.

Na verloop van tijd begint het darmwerk te normaliseren. Het consumeren van dit water zal de darmflora herstellen. Door dit water te drinken, neemt u afscheid van het ongecontroleerde nacht plassen.

Honing is hygroscoop, het verzamelt water, en dus zijn de nieren en de blaas niet overbelast tijdens de nacht. Honingwater moet ’s morgens vroeg op een lege maag worden ingenomen, omdat’ s ochtends onze maag leeg is en ons lichaam het meeste absorbeert.

Deze geweldige drank met buitengewone genezende krachten moet zowel ’s ochtends vroeg als’ s avonds laat worden geconsumeerd voordat je naar bed gaat. Zorg ervoor dat je dit drankje consumeert terwijl het vers is, dus bereid het niet vooraf.

Omdat dit mengsel de huid voedt, kun je het gebruiken om je gezicht ermee te wassen. Dit is echter een geweldige natuurlijke cosmetica die al sinds de oudheid wordt gebruikt.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close