*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe je af komt van slijm en slijm in de borst en keel

0

Ademhalingsmoeilijkheden en hoesten worden veroorzaakt door een neusobstructie die vaak het gevolg is van de overmatige hoeveelheid slijm die zich in de longen heeft opgehoopt. Als ze niet worden behandeld, kunnen ze ernstigere gezondheidsproblemen veroorzaken.

Ons lichaam produceert slijm als een manier om zichzelf te beschermen tegen allergieën, stof en virussen, maar het verdikt in het geval van allergenen en virussen om vreemde stoffen op te vangen. Maar als het zich in grote hoeveelheden ophoopt, kan dit leiden tot bronchiale problemen en zelfs longinfecties.

Er zijn echter natuurlijke manieren om de ademhalingswegen vrij te maken en overtollig slijm uit het lichaam te verwijderen:

Knoflook – Het heeft sterke antiseptische eigenschappen, vernietigt bacteriën en stimuleert het immuunsysteem. Je kunt het rauw eten of gorgelen met wat warm water gemengd met knoflookolie.

Eucalyptusthee of -olie hebben antiseptische eigenschappen die infecties van de bovenste luchtwegen behandelen en de ademhaling vergemakkelijken. Kook het in wat water, laat het trekken en drink het gedurende de dag.

Citroen en honing – Meng 2 eetlepels citroensap met een eetlepel honing in een kom en neem het 3 keer per dag. Dit mengsel versterkt het immuunsysteem, voorkomt infecties en verlicht hoest.

Kurkuma – Het heeft krachtige antibacteriële en antiseptische eigenschappen, die de immuniteit verhogen, infecties behandelen en overtollig slijm verwijderen.

Gemberthee – Het is een krachtig decongestivum, met sterke antivirale en slijmoplossende eigenschappen, die luchtweginfecties verlichten. Snijd de verse gemberwortel, kook deze in 2 kopjes water en zoeter met honing.

Pepermuntolie – Het is een krachtige decongestivum, dat luchtweginfecties opruimt. Je kunt ook pepermuntthee bereiden door verse pepermuntbladeren in een kopje water te koken, met honing te zoeten en een paar minuten te trekken.

Daarom probeer je de volgende keer dat je vastzit met een hoest of als je een ademhalingsprobleem hebt, een aantal van deze succesvolle natuurlijke manieren om ze te behandelen.

Bovendien helpen de volgende tips u om overtollig slijm en slijm te elimineren:

Inademing van stoom is een van de meest effectieve manieren om overtollig slijm uit uw neus, keel, borst en longen te verwijderen, infecties te behandelen en irritaties te verzachten
Houd de lucht vochtig, omdat droge lucht de keel en neus irriteert
Drink veel vloeistoffen om het lichaam gehydrateerd te houden om slijm te verdunnen
Gebruik een zoute neusspray of spoel om slijm en allergenen uit de neus en sinussen te verwijderen
Gorgelen met zout water om de geïrriteerde keel te kalmeren en het resterende slijm op te ruimen
Voeg eucalyptusproducten toe aan een diffuser of een warm bad om de neus schoon te maken
Breng een warm, nat washandje aan op het gezicht en inhaleer erdoorheen om vocht terug te brengen naar de neus en keel, terwijl de hitte pijn en druk zal verlichten
Je moet de hoest niet onderdrukken, omdat het de natuurlijke manier van het lichaam is om afscheidingen uit de longen en keel te elimineren
Houd het hoofd omhoog om het ongemak te verminderen
Vermijd roken en passief roken

Bronnen:

www.medicalnewstoday.com
www.organicsolutionsportal.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close