Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Hoe maak je een Detox voetenbad thuis om gifstoffen uit te spoelen

0

Hoewel de moderne geneeskunde ongelooflijk geavanceerd is in de moderne tijd, zijn oude geneeskunde en geneeswijzen nog steeds onvervangbaar, omdat ze een natuurlijke manier bieden om gezondheidsproblemen te behandelen.

Heel vaak raken onze lichamen vol met gifstoffen, vermoeidheid en stress, dus detox-methoden zijn de beste manier om de functie van onze lichaamsorganen en -systemen te verbeteren en onze optimale gezondheid te herstellen.

Volgens TheSoakingPot:

“Je bloedsomloop en lymfestelsel kunnen traag worden door stress, spanning, slecht passende schoenen en een slechte houding. Wanneer de bloedstroom of lymfatische circulatie wordt belemmerd, maakt het het moeilijk voor verschillende delen van de voet om infecties te bestrijden, zich te verdedigen tegen kiemen en gifstoffen te verwijderen.

Deze opeenhoping van gifstoffen kan problemen veroorzaken zoals zweren, cellulitis en voetschimmel. Voetbad, reflexologie en voetmassage zijn nuttig om de bloedsomloop te verbeteren en het eigen genezingsproces van het lichaam te stimuleren.

We hebben de neiging om toxines in het lichaam op te bouwen door een zittende levensstijl, het bewerkte voedsel dat we eten, de lucht die we inademen en soms zelfs het water dat we drinken. Dit kan aandoeningen zoals een opgeblazen gevoel, vasthouden van vocht, wallen, vermoeidheid en ontsteking veroorzaken.
Je lichaam stuurt schadelijke stoffen naar de voeten en benen waar ze zich na verloop van tijd verzamelen en opbouwen. Omdat de voeten meer dan 7.000 zenuwuiteinden en de grootste poriën van het lichaam hebben, is het weken van je voeten met zeezout en andere natuurlijke ingrediënten die zijn ontworpen om gifstoffen op te zuigen een geweldige manier om je lichaam te reinigen van schadelijke stoffen. ”

Hier is hoe je een zelfgemaakte voet detox kunt laten maken:

ingrediënten:

2 eetlepels zuiveringszout
10 druppels ricinusolie
2 eetlepels Epsom-zout
5 tot 6 liter water

instructies:

Giet het water in een kom, voeg het Epsom-zout, ricinusolie en bakpoeder toe. Meng de ingrediënten en laat de voeten er een half uur in weken. Veeg de voeten vervolgens af met een handdoek en breng wat vochtinbrengende crème aan.

Water hydrateert de huid en opent de poriën, om de opname van de ingrediënten te helpen.
Epsom-zout is ongelooflijk rijk aan mineralen en kalmeert effectief gewrichtspijn, pijnlijke spieren, huidaandoeningen en artritis. Het wordt ook vaak gebruikt als een schoonheids- en wellnessproduct.

Aan de andere kant is zuiveringszout een van de beste manieren om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, bacteriën te vernietigen en voetgeur te bestrijden. Ricinusolie verwent uw voeten, biedt krachtige antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen en vult de huid aan met mineralen, vitamine E en onverzadigde vetzuren.

Een voetbad is een uitstekende manier om het lichaam te ontspannen, pijn te verlichten, het lichaam te hydrateren en het lichaam te reinigen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close