*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe natuurlijk kiespijn en tandinfectie behandelen?

0

We zijn allemaal in een bepaalde periode van ons leven getroffen door kiespijn en we weten allemaal hoe lastig en ondraaglijk het kan zijn. De redenen voor kiespijn kunnen verschillend zijn en een van de meest voorkomende zijn: beschadiging of verlies van tanden, tandbederf, infecties en verwijdering van een bepaalde tand.

Hier volgen enkele ingrediënten en een methode om ze te gebruiken om kiespijn te voorkomen die is veroorzaakt door een abces of andere infectie:

Natuurlijke remedies die uw kiespijn kunnen verzachten:

oregano-olie (kan lokaal en intern worden gebruikt)
colloïdaal zilver (lokaal, inwendig en voor spoelen)
Warm zout water (voor extra spoelen)
Wilde oregano-olie

Hoe ze te gebruiken: je kunt gewoon een paar druppels van deze olie onder de tong doen en het een paar minuten zo laten, spoel het daarna af met colloïdaal zilver. Spuug het colloïdale zilver uit en slik er vervolgens een klein beetje van in (tot 250 ml op één dag). Wrijf na enkele minuten de oregano-olie in het gebied rond het tandvlees. Spoel tussen het wassen met colloïdaal zilver ook uw mondholte met vrij warm zout water (bij voorkeur zeezout) en masseer nog steeds olie oregano op het tandvlees. Herhaal deze procedure elk uur gedurende de dag.

Enkele andere natuurlijke remedies voor kiespijn:

Gemberwortel

Verwijder de schors en snijd de gember in stukjes. Leg ze op de pijnlijke tand en bijt erop. U zult merken hoe uw pijn geleidelijk begint te verminderen. Bewaar de rest in de koelkast en herhaal de procedure.

Zwarte komijnolie

Maak een oplossing van ½ theelepel azijn en een theelepel zwarte komijnolie (Nigella Sativa). Verwarm dit en laat het mengsel afkoelen. Gebruik dit voor spoelingen om ontstekingen en infecties in uw mond te voorkomen.

Essentiële kruidnagelolie

De aromatische chemische stof van de kruidnagel, eugenol genaamd, doodt bacteriën en verlicht pijn. Week een wattenbolletje in de olie en breng het aan op de ontstoken tand. Indien u dit nodig acht, herhaalt u de procedure.

Kompressen

Gebruik koude kompressen of andere koude dingen om van de ondraaglijke pijn af te komen. Plaats het kompres aan de buitenkant en het zal uw pijn tijdelijk verlichten.

Opmerking: als de kiespijn nog steeds aanhoudt of als het nog erger wordt, moet u onmiddellijk naar uw tandarts gaan.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close