Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Hoe vaak moet je eten om af te vallen?

0

Hoe vaak moet je eten? Nou, de klassieke regel “drie maaltijden per dag” is misschien niet zo verouderd als je denkt. Onderzoeken tonen aan dat het eten van zes kleinere maaltijden heeft geleid tot obesitas; wat voor een persoon werkt, werkt echter mogelijk niet voor de ander.

Lees hoe het leren kennen van je lichaam je kan helpen die kilo’s kwijt te raken.

Maak een realistisch plan
Deze richtlijnen zullen u helpen om de beste gewichtsverliespraktijk voor uw lichaamstype te bepalen, zoals opgemerkt door Dr. Dara Bushman, Psy.D., Licented Clinical Psychologist. “Gewichtsverlies gebeurt wanneer een plan realistisch is voor iemands levensstijl en behoeften. Als je werkt in ploegendiensten van 12 uur, is het niet realistisch om elke twee uur te eten, “zegt ze. Wees ook opzettelijk met je plan en schrijf op wat je wilt dat er gebeurt. “Zie jezelf alsof je al het gewicht bent kwijtgeraakt, hoe je eruit ziet en voelt. Wees zo beschrijvend mogelijk. ”

Je bent de beste woordvoerder van je lichaam om te bepalen hoe vaak je moet eten. Alleen jij kunt die steek van honger voelen, of weten wanneer je naad dreigt te bezwijken. De beste afslankoptie voor u is het gemakkelijkst en gaat het langst mee. Je hebt meer kans om het te volgen als het valt binnen uw dagelijkse gewoonten.

Concentreer u niet op uw lichaam, maar op uw gewoonten
Gewichtsverlies komt allemaal neer op Total Daily Energy Expenditure (TDEE). Denk erover na: als u minder calorieën eet dan u verbrandt, moet uw lichaam zich houden aan de kloof in calorieën. Het doet dit door de reservoirs met opgeslagen vet te verbranden en op zijn beurt verlies je gewicht. Vooruit plannen is een van de cruciale onderdelen om uw dieet te laten werken, maar realistisch gezien zijn dit de enige twee diëten die de meeste mensen op lange termijn kunnen handhaven.

“Als je eenmaal je TDEE hebt bepaald en activiteit hebt opgenomen in je levensstijl, kun je precies bepalen hoeveel je kunt eten om af te vallen – of dat nu zes of twee maaltijden per dag is”, zegt Amber Nash, oprichter van Fit Healthy Best.

Waarom is dat gewicht er in de eerste plaats?
Of een groot gezondheidsprobleem of de wens om meer fit te zijn je ertoe aanzet om af te vallen, het is belangrijk om te overwegen hoe het er in de eerste plaats is gekomen. Zodra je de gebieden van je leven hebt geïdentificeerd die het gemakkelijk maken om aan gewichtstoename, tijd, gewoonten, gebrek aan beweging te komen, kun je beginnen resultaten te zien. Arlene B. Englander, psychotherapeut en auteur van Let Go of Emotional Overeating and Love Your Food: een vijfpuntenplan voor succes, weegt in op de psychologie van eten.

“Helaas, zo velen van ons, vooral diegenen onder ons die willen afvallen, concentreren zich vooral op wat we eten en niet hoe we eten”, zegt Englander. “Velen van ons kauwen onoplettend op voedsel dat we niet eens proeven, terwijl het gedurende de dag op telefoons en andere apparaten is afgestemd.” Deze strategieën kunnen helpen om je emotionele eetgewoonten te doorbreken en het verstandeloze kauwen te verminderen. Deze zelfbeheersing zal u helpen te stoppen op het punt van tevredenheid – een vaardigheid die belangrijk is voor levenslange gewichtsbeheersing, zegt Englander.

De zinderende zomermaanden betekenen meer zweet en meer zweet betekent uitdroging. Englander zegt dat studies aantonen dat velen van ons dorst als duel kunnen bestempelen. “Het drinken van een ons vocht voor elke twee ons lichaamsgewicht per dag is een standaard richtlijn die gemakkelijk te onthouden is. Door een glas water of met vocht gevuld voedsel aan het begin van elke maaltijd neer te zetten, kunnen we ons inspannen om bewust te eten, “zegt Englander. ” Laten honger en eetlust onze gids zijn, in plaats van het gevoel gedreven te worden door een wanhopige wens om aan stress te ontsnappen.”

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close