*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe val ik snel af? – Zijn je verwachtingen realistisch?

0

In het verleden werkten onze voorvaderen enorm veel uren per dag, op het veld, als handwerker of als smid… ze hielden zich bezig met zwaar en fysiek werk. Aan het einde van de dag hadden ze zoveel gedaan dat het niet meer uitmaakte wat ze aten; de meesten waren altijd sterk en fysiek gezond. Tegenwoordig is die situatie wel erg veranderd: velen van ons hebben een baan en/of leefstijl waar veel wordt gezeten. We werken geen 16 uur (of meer) per dag meer, en ook zijn de meeste banen niet meer fysiek uitdagend en vermoeiend. Daarnaast wordt fast food ook nog eens steeds populairder, vooral vanwege de lage kosten, en is er sprake van een zogenaamde obesitasepidemie. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen nu een antwoord zoeken op een prangende vraag: hoe val ik snel af?

Om te beginnen moet er gezegd worden dat de methodes waarmee men erg snel kan afvallen, vaak ook veel negatieve bijwerkingen hebben. Er zijn bijvoorbeeld pillen om af te vallen die daadwerkelijk goed helpen, maar tijdens het gebruik komen er veel bijwerkingen bij kijken waardoor het afvallen een van de minder grote problemen wordt. Daarnaast is er ook de plastische ingreep liposuctie, waarmee een grote druk op het lichaam wordt uitgeoefend (nog maar te zwijgen over de vele littekens) en bovendien is er geen garantie voor blijvende resultaten.

Dus hoe val je nu eigenlijk echt snel af? Om te beginnen is het erg belangrijk om te bepalen wat je doel is tijdens dit proces. Wil je alleen iets afvallen om een goed strandfiguur te krijgen tijdens de zomer of wil je blijvende veranderingen aanbrengen in je leefstijl? Als je voor het eerste kiest, kun je bij kunstmatige opties blijven om je doel te bereiken. Maar als je voor het tweede gaat, is het beter om je op beweging en voeding te concentreren.
Deze suggestie gaat niet alleen maar om het eten van gezonde dingen en beweging. Aangezien veel mensen willen afvallen hebben fitness experts en trainers hun eigen sport- en voedingssystemen uitgewerkt

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close