*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe ze de eenvoudigste truc gebruikte om met suiker te stoppen en af te vallen

0

Mary was een 40-jarige vrouw die geen medische problemen had tot ze in de menopauze ging. Deze vrouw ondervond geen hormonale problemen tijdens haar leven, ze beviel en haar lichaam was nog steeds hetzelfde. Haar lichaam was nog steeds perfect, maar de menopauze zorgde ervoor dat haar metabolisme vertraagde en ze begon aan te komen.

Opvliegers, nachtelijk zweten en andere soortgelijke symptomen veroorzaakten slapeloosheid. Bovendien werd ze humeurig en was ze niet gelukkig zoals vroeger. Daarom besloot ze zichzelf te helpen en haar dieet te veranderen, evenals andere gewoonten die een schadelijk effect op haar toestand hadden.

Ze weigerde namelijk medicijnen te nemen vanwege hormonale veranderingen, maar gaf de voorkeur aan natuurlijke behandelingen. Dus naast oefeningen en ontspanningstechnieken, veranderde ze ook haar dieet. Ze stopte met het gebruik van suiker en ervoer tal van voordelen.

Zen Habits beweert dat suiker vernietigende eigenschappen heeft, dus het zal je lichaam voorgoed beschadigen. Suiker kan je conditie aanzienlijk verslechteren, omdat het zal leiden tot meer vetopslag, depressie, angst en stemmingswisselingen, het zal de hersenfunctie beïnvloeden en het verouderingsproces versnellen.

Zodra Mary over deze verwoestende feiten hoorde, besloot ze suiker te vermijden. Hoewel het niet hielp met haar menopauze-problemen, bracht het talloze gezondheidsvoordelen met zich mee.

Kokosnoot is je bondgenoot tegen suikerverslaving!

Al snel ontdekte deze vrouw kokosnoot als een effectieve natuurlijke oplossing en als vervanging voor suiker. Kokosolie heeft namelijk middellange keten vetzuren die een gezonde bron van vetten zijn die worden gebruikt voor lichaamsenergie en niet worden opgeslagen als vetophopingen. Het veroorzaakt ook geen hoge suikerspiegels, maar het zal alleen helpen bij het verhogen van de energie. Ze leerde hoe kokosnoot, kokosolie en kokoswater te gebruiken om de behoefte aan suiker te verminderen.

Kokosolie is tegenwoordig gemakkelijk te vinden. Na verschillende merken te hebben geprobeerd, concludeerde Mary dat de biologische de beste is. Kokosolie kan in uw keuken worden gebruikt. Het is de gezondste optie mogelijk, omdat het de suiker en vetten in de maaltijden vernietigt.

Bovendien kun je ook proberen een kokosnoot te kraken en in een glas te gieten, deze vervolgens af te koelen en later als verfrissend drankje te consumeren.

Toen Mary iets zoets wilde eten, nam ze een eetlepel kokosolie, omdat het zoet en romig is en het een perfecte vervanging is voor ongezonde snacks en snoepjes. Kokoswater is ook rijk aan elektrolyten. Omdat ze al een fan van smoothies was, verving ze de melk met kokoswater, of ze voegde gewoon een eetlepel kokosolie in haar shakes.

Als gevolg van deze veranderingen in haar dieet verloor Mary extra kilo’s, ze gaf haar energie een boost en had geen stemmingswisselingen meer. De symptomen van de menopauze die ze voelde waren eindelijk onder controle en haar hele leven was verbeterd.

Bronnen:

www.healthylifeland.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close