*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoeveel wandelen u nodig heeft om gewicht te verliezen

0

Een van de meest onschadelijke vormen van lichaamsbeweging is tegenwoordig wandelen. Je kunt een pond per week of meer verliezen, afhankelijk van hoe vaak je loopt. Alleen met wandelen kun je meer dan 20 pond verliezen in vijf maanden zonder naar de sportschool te gaan of op dieet te gaan.

Je kunt je spieren trainen en je gezondheid verbeteren terwijl je kilo’s en centimeters van je lichaam afstoot. U zult genieten van deze eenvoudige en nuttige oefeningsroutine als u eenmaal leert hoe u de principes van lopen kunt implementeren om gewicht te verliezen in uw leven.

Gewicht verliezen door te lopen

Aantal calorieën dat kan worden verbrand bij het lopen, hangt af van uw lichaamsgewicht en de plaats waar u loopt. Normaal gesproken kun je als je loopt met een snelheid van 4 mijl per uur (normale snelheid) ongeveer 400 calorieën per uur verbranden.

Maar u hoeft niet slechts 4 mijl per dag te gaan. Als u bijvoorbeeld meer dan 3 mijl loopt, kunt u 300 extra calorieën per dag verbranden. Je kunt ook een kortere afstand lopen, combineer het gewoon met je schema. Er is een apparaat genaamd stappenteller om je te helpen wat extra calorieën te verbranden tijdens het wandelen en je dagelijkse plan te doen.

Stappentellers en gewichtsverlies

Als u probeert in vorm te komen met lopen, is een van de beste dingen die u kunt doen om de kansen voor uw inspanningen te vergroten, het kopen van een stappenteller van hoge kwaliteit of een polsband die uw dagelijkse oefeningen kan volgen.

Stappenteller is een handig gadget dat u in uw outfit dicht bij uw heupregio plaatst. Het is licht van gewicht en heeft veel functies. De belangrijke functie is het controleren van het aantal stappen dat u tijdens uw training of de hele dag doorzet.

Als u wilt weten hoeveel mijlen u nodig hebt om extra kilo’s te verliezen, moet u erachter komen hoeveel u momenteel aflegt. Zo zie je hoeveel je je stappen moet uitbreiden of elke dag afstand moet zien om het aantal op de schaal te verbeteren.

Dus, als u 8.000 stappen neemt met uw huidige routine en dagelijkse gewoonten en gewicht aanhoudt, is de hoeveelheid stappen die u moet uitbreiden om uw dagelijkse afstand te vergroten slechts een kwestie van wiskunde; het uitbreiden van uw kilometers volgens de hoeveelheid calorieën die u moet verbranden (meer informatie daarover hieronder).

Hoeveel stappen om af te vallen?

Een gemiddeld persoon moet ongeveer 2.000 stappen nemen om gewicht te verliezen. Voor een mijl – 100 calorieën kunnen worden verbrand. De stappenteller houdt je stappen bij, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel mijl je dagelijks loopt. Het is ook een grote hulp als je niet hoeft te sporten. U kunt eenvoudig stappen toevoegen aan uw dagelijkse routine.

1 mijl = 2.000 stappen en 100 verbrande calorieën
1 pond = 3.500 calorieën
Verlies 1 pond gewicht per week = 500 calorieën per dag.
U moet dagelijks 10.000 stappen nemen om 1 pond per week te verliezen.
Hier zijn enkele ideeën om het lopen in uw drukke dag te passen als 10.000 stappen veel klinken (u hoeft niet te beginnen vanaf 10.000 stappen. Begin langzaam – u verliest minder gewicht)

Stap uit de bus en loop de rest van de weg naar het werk of naar huis.
Parkeer de auto ver weg van uw bestemming en loop de afstand.
Je kunt naar het station lopen in plaats van de bus of auto te nemen.
Gebruik geen lift, neem in plaats daarvan de trap
Breng de kinderen naar school.

Je kunt bijhouden of het aantal kilo’s dat je bent kwijtgeraakt of hoeveel calorieën je hebt verbrand, afhankelijk van wat voor stappenteller je hebt. Deze gegevens helpen je op de hoogte te blijven van je vorderingen door je een redelijk beeld te geven van wat je fysiek hebt bereikt tijdens je wandeling.

Vanwege de vastgelegde kritieke elementen wilt u een stappenteller van behoorlijke kwaliteit kopen om te garanderen dat elke stap wordt gecontroleerd. Zoals aangegeven door de American Medical Association, is het dragen van een stappenteller cruciaal voor gewichtsbeheersing op lange afstand en effectieve gewichtsreductie.

Hoe het interessant te houden

Houd je routine interessant en wissel van route, want hetzelfde oude pad lopen kan saai zijn.
Loop naar buiten in verschillende gebieden, parken, buurten, of luister naar muziek om te genieten, te motiveren en energie te geven om het dagelijkse wandelen te voltooien.
Stop niet met je dagelijkse wandeling vanwege koud winterweer. Koop een loopband en zet deze voor een televisie of raam. U kunt genieten van de natuur door tijdens het lopen door de ramen te kijken, of genieten van elke minuut van uw favoriete programma voor televisie.
Je kunt vrienden uitnodigen om met je mee te doen of een gezinsmoment introduceren . Zelfs als ze één keer per week met je meegaan, is het nog steeds een goede manier om je dagelijkse routine te combineren. Je kunt je vervelen met dezelfde oude routine, zelfs als je een toegewijde wandelaar bent. Laat je dit niet overkomen.
Verander je routine en blijf zo interessant als je wilt.

Loopstijl

We weten allemaal hoe we moeten lopen en doen dat al sinds we een klein kind waren. En door de jaren heen hebben slechte houding en gewoonten ertoe geleid dat je minder wenselijke wandelnormen hebt.

Wanneer u voor oefening loopt, zult u uw ogen op ongeveer 100 voet richten, uw kin omhoog houden, uw bilspieren knijpen en uw buik naar uw ruggengraat trekken. Deze wandelstijl kan u helpen het maximale uit uw training te halen.

Hoe vaak lopen

Voordat u met deze dagelijkse routine begint, moet u uw primaire arts raadplegen om er zeker van te zijn dat u gezond bent om deel te nemen aan de activiteit. Wanneer u de goedkeuring van de arts krijgt, moet u drie dagen per week gedurende 15 tot 20 minuten beginnen te lopen. Daarna verhoogt u de frequentie totdat u 30 tot 60 minuten loopt gedurende één dag, elke dag van de week.

Je zult blij zijn te weten dat deze oefening het beste is wat je kunt doen om af te vallen. Het is ook een van de 3 dingen die je kunt doen om binnen een jaar 88 pond te verliezen zonder dieet.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close