Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Huismiddeltjes voor een pijnlijk pukkeltje in het oor

0

Puistjes zijn de ergste. Wanneer ze in het oor zijn, zijn ze zelfs nog erger. Hoewel ze vrij normaal zijn, kan zwaar gebruik van een koptelefoon met oordopjes hun frequentie verhogen. Hier zijn acht huismiddeltjes om je verlossing te brengen van deze irritante, soms pijnlijke kwaal.

1. Knoflook. Knoflook in de oren steken lijkt misschien grappig, maar het werkt! Als je je dwaas voelt rondlopen met een teentje knoflook in je oor, volg dan het advies van Style Craze en maak een antibacterieel huismiddeltje door 2 zacht geperste knoflookteentjes in 2 eetlepels mosterd of sesamolie te verhitten. Wanneer de kruidnagelen zwart worden, zeef de olie en laat afkoelen tot lauw. Breng de met knoflook doordrenkte olie rechtstreeks aan op de pukkel en wees opgelucht omdat de genezing gebeurt.

2. Appel cider azijn. Iedereen’s favoriete kuur heeft nog een ander gebruik. Volgens Style Craze behandelen de samentrekkende en antibacteriële eigenschappen van appelciderazijn de puistjesveroorzakende infectie, terwijl ook de verstopte poriën worden geopend. Om dit huismiddeltje te gebruiken, dept u eenvoudig een watje in appelazijn en veegt u het af via het puistje. Laat de appelazijn 1 tot 2 minuten intrekken voordat u afspoelt met water.

3. Ui. Uien kunnen je laten huilen, maar ze laten ook microben doodgaan. Style Craze raadt aan om een ​​halve ui in de magnetron gedurende 1 tot 2 minuten te verwarmen. Wikkel de warme halve ui in een kaasdoek en houd deze 10 minuten tegen het oor of totdat de ui afkoelt. Dit huismiddeltje behandelt de infectie en voorkomt dat nieuwe zich ontwikkelen.

4. Zwarte thee. De tannines in zwarte thee verminderen ontstekingen, volgens Style Craze. Om een ​​pukkel in het oor te behandelen, plaatst u een heet theezakje gedurende 1 minuut in warm water. Knijp het water uit het theezakje en plaats het gedurende 10 tot 15 minuten over het pukkeltje.

5. Aloë vera. Geen huidproblemen zegt dat deze gewone folk remedie effectief is voor de behandeling van puistjes in de oren. Dit komt omdat Aloë ontstekingsremmend en antibacterieel is en het daarom bekend is dat ze snel huidaandoeningen genezen.

6. Citroensap. Een mengsel gemaakt van 1/2 theelepel kokosolie en 1/4 theelepel citroensap is een uitstekende behandeling voor een oorpuistje, vooral voor mensen met een gevoelige huid. Wow Remedies beveelt aan om ’s nachts het huismiddeltje toe te passen op het puistje en de volgende dag met een vochtig wattenstaafje het gebied schoon te maken.

7. Tomatensap. Een theelepel van de samentrekkende rode vloeistof gemengd met net genoeg honing om een ​​pasta te maken, is een geweldige behandeling voor acne. Wow Remedies raadt aan om het huismiddeltje met een wattenstaafje rechtstreeks op het oorpuistje aan te brengen en het 5 minuten te laten rusten voordat het met water wordt gespoeld.

8. Zout water. Als er niets anders beschikbaar is, garanderen we dat u deze twee ingrediënten bij de hand hebt. Los 1 theelepel zout op in 1 kopje warm water en dompel een watje in het huismiddeltje. Druk de behandelde katoenen bal voorzichtig recht op de pukkel en houd deze een paar minuten vast voordat u afspoelt. Optiderma beveelt aan om deze home remedie meerdere keren per dag te herhalen voor het beste resultaat.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close