Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Iedereen heeft dit wel in zijn kruidenrek liggen – maar weinig weten dat het een vetverbrander is

0

Of je nou wilt afvallen of gewoon wilt trainen om je fit en gezond te voelen, je kan je lichaam actief aanmoedigen om in balans te blijven door de goeie dingen te eten.

De formule is eigenlijk best wel simpel – eet niet meer calorieën dan dat je verbrand gedurende de dag. Maar er zijn een aantal kruiden en specerijen die je lichaam kunnen helpen om je vet verbranding metabolisme te stimuleren.

Het eten van gember staat bijvoorbeeld al heel lang bekend als zo’n ingredient, maar minder mensen zijn zich ervan bewust dat een familielid van gember ook wonderen voor je lichaam kan doen.

Buiten het feit om dat het je spijsvertering versneld en je metabolisme een boost geeft, helpt deze “koningin der specerij” bij vermoeidheid, buikpijn en een slechte adem.

Verminder buikvet

Buikvet is een serieus probleem omdat het ook echt slecht voor je gezondheid is, buikvet is ongezonder dat andere vet ophopingen op je lichaam. Onderzoeken hebben laten zien dat buikvet obesitas geassocieerd wordt met hartkwalen, dementie, diabetes, kanker, hypertensie en osteoporose.

Kardemom verbeterd je metabolisme wat uiteindelijk je vetverbranding stimuleert. Deze specerij stimuleert de loslating van gal, wat ervoor zorgt dat vet op het lichaam sneller afgebroken wordt. Een opgeblazen gevoel en gas in het lichaam kan ook verdwijnen als je een beetje kardemom neemt, volgens dit onderzoek.

Verlaagt het cholesterolgehalte

Kardemom is een effectieve vet verbrander, maar schijnt ook goed te werken om je cholesterol te verlagen. Onderzoeken hebben aangetoond dat kardemom twee soorten vet in het bloed verlaagt – cholesterol en triglyceriden.

Verwijdert je slechte adem op een magische manier

Het is bewezen dat Kardemom een effectieve krachtpatser is als het gaat om een slechte adem. Deze specerij staat erom bekend dat het mond bacteriën doodt en helpt bij het proces van het verwijderen van een slechte adem.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close