*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ik Drink Al Een Maand Lang 2 Keer Per Dag Dit Drankje En De Kilo’s Vliegen Eraf!

0

Nu het langzamerhand weer lente wordt, zijn steeds meer mensen bezig met hun gezondheid en gewicht. Zelf ben ik ook steeds meer bezig met mijn gezondheid, en sinds ik dat doe zit ik echt veel lekkerder in mijn vel.

Het is algemeen bekend dat gezond, regelmatig eten en elke dag actief bezig zijn belangrijk is voor je lichaam. Nu sprak ik laatst met een trainer van de sportschool waar ik train en hij vertelde mij dat je het proces van kilo’s kwijtraken kunt versnellen door twee keer per dag een zelfgemaakt drankje te drinken.

Ik was hier erg sceptisch over, want zo makkelijk kan het toch niet gaan? Ik nam de proef op de som en begon een maand geleden het drankje te drinken. Daarnaast bleef ik sporten en hield ik mijn normale eetpatroon aan. Nu, een maand later, ben ik 6 kilo lichter, en ik weet zeker dat dit door het drankje komt.

Vanwege mijn goede ervaring met dit drankje wil ik graag met jullie delen hoe je dit maakt.

Vul een glas voor de helft met warm water en voeg daar een theelepel kaneel aan toe.

det1

Voeg vervolgens een eetlepel honing toe en het sap van een halve citroen.

det2

Snijd vervolgens een stuk gember in stukjes en voeg dit aan het drankje toe.

Roer het mengsel door elkaar en zet het circa 15-20 seconden in de magnetron.

det3

Het is aanbevolen om dit drankje twee keer per dag te drinken. Het is niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond. De verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat je verbranding op gang komt. Neem dit drankje als aanvulling op je gezonde voeding en dagelijkse beweging, en ik weet zeker dat je net als mij snel resultaten zult zien. Wil je je vrienden ook gezond de lente door helpen, vergeet dit artikel dan niet met hen te delen op Facebook!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close