*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ik had geen idee dat dit me zoveel pijn bezorgde, maar nu is mijn hele leven beter geworden

0

Het leven wordt soms zwaar. Je begint na een tijdje een emotionele achtbaan te krijgen. Maar wist je dat die emoties een achteruitgang van je lichamelijke gezondheid kunnen veroorzaken? Dr. Susan Babel, een psycholoog die gespecialiseerd is in door trauma veroorzaakte depressie, schreef in Psychology Today: “Studies hebben aangetoond dat chronische pijn niet alleen wordt veroorzaakt door lichamelijk letsel, maar ook door stress en emotionele problemen.”

“Vaak fungeert fysieke pijn om een ​​persoon te waarschuwen dat er nog emotioneel werk te doen is,” ging ze verder. Dus wat kunnen de verschillende pijnen die je ervaart, betekenen? Laten we het doornemen.

1. Pijn in je hoofd.
Pijn in je hoofd, zoals hoofdpijn en migraine, kan worden veroorzaakt door de stress van het dagelijkse leven. Neem elke dag de tijd om te ontspannen. Doe iets dat de spanning verlicht.

2. Pijn in je nek.
Pijn in je nek? Je moet kinderen hebben! Grapje. Pijn in uw nek is een indicatie dat u mogelijk problemen ondervindt met vergeving van anderen, of zelfs uzelf. Als je nekpijn voelt, overweeg dan de dingen die je leuk vindt aan jezelf en anderen. Werk bewust naar vergeving.

3. Pijn in je schouders.
Pijn in je schouders kan erop duiden dat je een echte emotionele last draagt. Dat is waar het gezegde “een probleem oplossen” vandaan komt. Concentreer u op een aantal proactieve probleemoplossingen en delegeer een deel van die last onder andere mensen in uw leven.

4. Pijn in je bovenrug.
Als je pijn in je bovenrug voelt, heb je waarschijnlijk te maken met een gebrek aan emotionele steun. Je voelt je misschien onbemind of je kunt zelfs je liefde tegenhouden. Als je single bent, is het misschien tijd voor een date.

5. Pijn in je onderrug.
Lage rugpijn kan betekenen dat u zich te veel zorgen maakt over geld of dat u emotionele ondersteuning mist. Het kan een goed moment zijn om een ​​te late verhoging te vragen of een financiële planner te overwegen om u te helpen geld een beetje beter te gebruiken.

6. Pijn in je ellebogen.
Pijn in je ellebogen heeft veel te maken met het weerstaan ​​van veranderingen in je leven. Als je armen stijf aanvoelen, kan dit betekenen dat je te stijf bent in je leven. Het is misschien tijd om na te denken over het sluiten van compromissen en een beetje opschudding. Ga op zijn minst met de stroom mee.

7. Pijn in je handen.
Met je handen reik je naar anderen en maak je verbinding. Als je handpijn voelt, kan dit betekenen dat je niet genoeg reikt. Probeer nieuwe vrienden te maken. Lunchen met een medewerker. Maak een verbinding.

8. Pijn in je heupen.
Als je bang bent geweest om te bewegen, kan dat zich manifesteren als pijn in de heupen. Pijnlijke heupen kunnen een teken zijn dat u te resistent bent tegen veranderingen en bewegingen. Het kan ook een waarschuwing zijn voor het nemen van beslissingen. Als u denkt aan enkele grote ideeën, is het tijd om een ​​beslissing te nemen.

9. Pijn in de knieën.
Kniepijn kan veel verschillende dingen zijn, maar het kan een teken zijn van een groot ego. Je denkt misschien dat je een beetje te geweldig bent. Verneder jezelf. Besteed wat tijd aan vrijwilligerswerk. Zorg ervoor dat je onthoudt dat je sterfelijk bent. Je bent gewoon een mens.

10. Pijn in uw kuiten.
Kuitpijn wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een soort emotionele spanning. Stress kan ook de boosdoener zijn. Jaloezie kan ook je pijnlijke kalveren veroorzaken. Het is misschien tijd om iets groots los te laten.

11. Pijn in de enkels.
Pijn in je enkels kan een teken zijn dat je jezelf van plezier berooft. Het kan betekenen dat het tijd is om wat meer te genieten. Geef je romantische leven wat meer pit.

12. Pijn in je voeten.
Wanneer u depressief bent, kunt u voetpijn voelen. Te veel negativiteit kan zich manifesteren in je voeten die je niet zo goed voelen. Zoek naar de kleine geneugten in het leven. Vind een nieuw huisdier of een nieuwe hobby. Kijk uit naar vreugde.

bron:

simpleorganiclife

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close