Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Je kan je lichaam veranderen als je dagelijks komkommer eet voor 1 maand!

0

Wist je dat komkommer een tropische groente is die door sommigen wordt begeerd? Dit wordt beschouwd als van tropische oorsprong, maar het wordt over de hele wereld gevonden. Komkommer wordt beschouwd als familie van de watermeloen courgette en pompoen.

De schil van de komkommer is echter groen en de textuur lijkt sterk op die van watermeloen. Maar het interieur is lichtgroen en erg sappig. Normaal meet het ongeveer 6 tot 9 centimeter.

Vandaag willen we u vertellen over de beroemde voordelen van het regelmatig consumeren. Het is erg belangrijk dat u goed let op de volgende lijst. Op deze manier begrijpt u de redenen waarom u niet moet stoppen met het te consumeren.

Deze groente geeft ons veel gezondheidsvoordelen

1. Hydrateert

Als u het moeilijk vindt om de regel van 8 glazen water per dag te volgen, kunt u uw hydratatie met komkommer aanvullen. Het is samengesteld uit 96% water, dus het zal je verfrissen en de hitte wegnemen. Als je het op je huid wrijft, kun je de verbranding door zonnebrand verlichten.

2. Rijke bron van vitamines

Komkommer is rijk aan vitamine A, B en C. Om deze reden verhoogt het de immuniteit, geeft het energie en houdt het ons stralend. Voor betere resultaten, kunnen we een sap met deze groente bereiden, vergezeld van wortels en spinazie.

3. Elimineer toxines

Door veel water te consumeren, dragen we bij aan het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Omdat komkommer voornamelijk vloeibaar is, helpt het je om gifstoffen gemakkelijk te verwijderen. Als u het regelmatig gebruikt, helpt het u nierstenen te verwijderen.

4. Rijk aan mineralen

Onder andere is deze groente rijk aan magnesium, kalium en silicium. Het is om deze reden dat behandelingen met komkommers heel gebruikelijk zijn in spa’s.

5. Bevordert gewichtsverlies

Velen consumeren komkommer in hun salades en soepen. Dankzij dit kunnen ze snel afvallen. Je kunt ook knapperige komkommersticks bereiden met magere yoghurtcrème.

6. Gunstig voor het aanzicht

Het is heel gewoon om mensen met plakjes komkommer in hun ogen te zien. Hoewel het misschien niet zo lijkt, helpt dit aanzienlijk om het aanzicht te verbeteren. Het helpt ook om zakken onder de ogen, zwelling en donkere kringen te verminderen.

7. Verbetert de spijsvertering

Het kauwen van deze groente helpt om de kaken zeer goed te trainen. Bovendien, vanwege het hoge vezelgehalte, bevordert het een goede spijsvertering.

8. Verzacht haar en nagels

Een van de mineralen in komkommer is silica. Het is essentieel om kracht en glans aan je haar en je nagels te geven.

9. Verlicht gewrichts- en spierpijn

Houd in gedachten dat deze groente rijk is aan vitamines en mineralen. Velen van hen helpen pijn in zowel spieren als gewrichten te elimineren.

10. Bevordert de gezondheid van de nieren

Komkommer vermindert de niveaus van urinezuur in het lichaam. Dit maakt het werk van de nieren gemakkelijker te doen.

11. Bestrijd diabetes

Deze groente heeft een stof die veel baat heeft bij diabetici. Wanneer het wordt geconsumeerd, stimuleert het de alvleesklier om insuline te produceren. Dientengevolge kan diabetes op natuurlijke wijze worden gereguleerd.

12. Verlaag het cholesterol

Komkommer bevat een verbinding die sterolen wordt genoemd. Het helpt ons slechte cholesterol in het lichaam te verminderen.

13. Bestrijd kanker

Deze groente vermindert de kans op het ontwikkelen van verschillende soorten kanker aanzienlijk. Het is om deze reden dat velen het opnemen in hun dagelijkse dieet. Als uw familie kanker heeft, moet u het regelmatig gebruik van komkommer overwegen.

14. Stabiliseert de druk

Hoewel dit niet wetenschappelijk is bewezen, hebben velen hun getuigenis gegeven. Mensen met bloeddrukproblemen hebben gezegd dat het stabiliseert na het eten van komkommer.

15. verfrist de mond

Omdat het meestal bestaat uit vloeistof, is het zeer goed voor het opfrissen van de mond en het tandvlees. Bovendien geneest het het tandvlees dat een slechte adem veroorzaakt.

Zoals je ziet, brengt komkommer ons veel voordelen voor de gezondheid. Daarom raden we aan dat u het, als u het gewoonlijk niet gebruikt, gaat doen, zodat u kunt profiteren van de voordelen van komkommer voor onze gezondheid.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close