*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Je krijgt slimmere kinderen als je veel fruit eet tijdens de zwangerschap

0

Fruit is goed voor je, maar blijkbaar al vanaf een vroeger stadium dan je misschien dacht. Uit een onderzoek van de Universiteit van Alberta blijkt dat het eten van fruit tijdens de zwangerschap wel eens een significante positieve invloed zou kunnen hebben op de intelligentie van het kindje.

“We wisten al dat een kindje meer ontwikkelt hoe langer het in de baarmoeder zit”, zegt onderzoeker Piush Mandhane. En fruit lijkt een vergelijkbaar effect te hebben: “een extra stuk fruit per dag tijdens de zwangerschap geeft een baby dezelfde ontwikkelingsboost als een extra week in de baarmoeder.”

En die boost blijkt toch wel vrij substantieel: bij kinderen van moeders die zes tot zeven porties fruit of fruitsap per dag namen, werd op éénjarige leeftijd gemiddeld zes tot zeven IQ-punten meer gemeten.

Overdrijf het niet

Toch is het niet verstandig om je helemaal ongans te vreten aan bananen en pruimen en kumquats en whatnot. “De mogelijke complicaties die worden geassocieerd met hoge inname van natuurlijke suikers, zoals diabetes en overgewicht bij de geboorte, zijn nog niet genoeg onderzocht”, zeggen de onderzoekers.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close