Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Jongen valt 20 kilo af door een abonnement op de Efteling!

0

Wat zou een logische oplossing zijn als je wilt afvallen? Je zou denken dat je dit kan bereiken door de hele week in de sportschool je best te doen en steeds op te letten wat je eet. De inmiddels 17-jarige Rowan Peeters zag dat totaal niet zitten. Hij besloot het om op een totaal andere manier wat kilo’s kwijt te raken.

Rowan zat vanaf jongs af aan al te worstelen met zijn gewicht. Eigenlijk gaf hij er niet veel om, totdat hij op een dag in de spiegel keek en er echt ongelukkig van werd. Hij ging de prijzen van sportscholen bekijken en kwam erachter dat de meeste sportscholen toch wel erg duur zijn. Hij bedacht daarom een geweldig plan: zijn hobby, het bezoeken van pretparken, combineren met gewichtsverlies. Nu denk je vast hoe dit dan kan? Hij nam een abonnement op de Efteling, die niet bepaald dichtbij zijn huis ligt. Hij moest daar namelijk elke keer 36 kilometer heen en weer terug voor fietsen. Dat is bij elkaar wel 5 uur lang!

Een Efteling-abonnement was zelfs goedkoper dan een sportschool abonnement, legde Rowan uit in de video. Daarnaast is het fietsen ernaartoe is natuurlijk helemaal gratis.

Elk weekend ging hij op en neer naar de Efteling fietsen en als beloning natuurlijk in de leuke attracties. Inmiddels is Rowan 20 kilo kwijt en dat is goed te zien op het filmpje hieronder. Wij vinden het een super goede manier, dat is nog eens afvallen combineren met een dosis plezier.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close