*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Kokosmelk: 8 redenen waarom u zou moeten beginnen met het drinken van dit niet-zuivelmelk alternatief

0

Veel mensen ervaren vaak een gevoeligheid of intolerantie voor het lactosegehalte in zuivelmelk. Anderen kunnen zelfs last hebben van allergische reacties van het drinken van koemelk. Het goede nieuws is dat zuivelmelk niet je enige melkoptie hoeft te zijn als het gaat om je kook- en bakbehoeften. Kokosmelk is een goed alternatief voor koemelk, wat ook lijkt op de textuur van volle melk.

Technisch gesproken is kokosmelk helemaal geen melk. In plaats daarvan is het een vloeistof die is gemaakt door het rijpe ‘vlees’ van de kokosnoot te mengen en te persen. Deze vloeistof moet niet worden verward met kokoswater of sap, dat is afgeleid van de dunne, melkachtige vloeistoffen die van nature uit gebarsten kokosnoten sijpelen. Zowel kokosmelk als kokoswater hebben echter hun eigen aandeel in unieke gezondheidsvoordelen. Gebruik kokosmelk als melkalternatief in recepten om uw gebakken producten een nootachtige smaakwending te geven.

De gezondheidsvoordelen en het gebruik van kokosmelk

Kokosmelk is een voedzame en heerlijke natuurlijke drank die een breed scala aan gezondheidsvoordelen biedt. Hier zijn een paar manieren waarop het drinken van kokosmelk uw algehele gezondheid en welzijn kan verbeteren:

Kokosmelk is rijk aan gezonde vetten. Middellange keten triglyceriden (MCT’s) zijn vetzuren die overvloedig voorkomen in kokosmelk. Dit zijn gezonde vetten die gemakkelijk in je lichaam kunnen worden opgenomen.

Kokosmelk is een heerlijke manier om uw gezonde vetinname te verhogen.

Kokosmelk is rijk aan ijzer. Kokosmelk is een betrouwbare bron van plantaardig ijzer. Een kopje rauwe kokosmelk bevat ongeveer 7,46 mg ijzer.

Kokosmelk ondersteunt een verstandig gewichtsbeheersplan. In combinatie met een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl, kan kokosmelk u helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Kokosmelk ondersteunt een gezonde spijsvertering. Kokosmelk bevat nuttige elektrolyten die de gezonde functies van uw spijsvertering kunnen ondersteunen en uw lichaam gehydrateerd kunnen houden.

Kokosmelk kan wakkerheid en focus herstellen. De elektrolyten in kokosmelk kunnen slaperigheid afschudden. U kunt een scherpe en heldere geest bereiken door regelmatige consumptie van kokosmelk.

Kokosmelk ondersteunt gezonde hartfuncties. Regelmatig kokosmelk drinken kan je helpen een gezond hart te behouden door een gezonde bloeddruk en cholesterolwaarden te ondersteunen die al binnen het normale bereik liggen.

Kokosmelk is geschikt voor mensen met melkallergie. Je zult geen soja of gluten vinden in dit niet-zuivelmelk alternatief, wat betekent dat kokosmelk geschikt is voor mensen met meerdere voedselallergieën. Zelfs als u allergieën voor zuivel, granen of noten heeft, kunt u zonder problemen kokosmelk nemen.

Kokosmelk is vegetarisch en veganistisch vriendelijk. Als u zich strikt houdt aan een plantaardig dieet, hoeft u zich geen zorgen te maken over het drinken van dit alternatief voor niet-zuivelmelk. Het is volledig afgeleid van kokosnoten, waardoor kokosmelk een uitstekende plantaardige voedingsbron is.

Bronnen:

EcoWatch.com

MedicalNewsToday.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close