Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Krachtig medicinaal tonicum met 3 ingrediënten die u kunt maken om uw lever en nieren te ontgiften

0

Ons lichaam heeft af en toe een detox nodig die alle opgehoopte gifstoffen en afvalstoffen elimineert en zo de functie van lichaamsorganen ondersteunt.

“Kwas” is een krachtig medicinaal bruisend tonicum met een uitgesproken smaak, traditioneel geconsumeerd in Oost-Europa, en gemaakt door oud brood te vergisten. Het zit vol met voedingsstoffen en biedt talloze gezondheidsvoordelen.
Als je de geneeskrachtige eigenschappen van bieten eraan toevoegt, krijg je een krachtige drank die de nieren en de lever reinigt en het spijsverteringsproces verbetert.

Kwas is ontstaan ​​in Rusland, waar het vaak wordt gemaakt met oud roggebrood, en in Oekraïne houden mensen een fles bietenkwas thuis en voegen het toe aan soepen, borsjt en vinaigrettes.

De omzetting van rode biet in kwas vindt plaats in een fermentatieproces, dat de voedingswaarde verhoogt en gezonde probiotische bacteriën en enzymen toevoegt die de darmgezondheid verbeteren.

De consumptie van een 120 ml shot van bietkwas tweemaal daags alkaliseert en reinigt het bloed, ontgift de lever, behandelt nierstenen, helpt de spijsvertering, bevordert regelmaat en behandelt veel voorkomende kwalen.
Volgens Dr. Véronique Desaulniers is de meest opwindende ontdekking over de kracht van bietenkwas de anti-kanker eigenschappen. Het bevordert een gezonde cellulaire functie, cheleert het lichaam, elimineert zware metalen en toxines, evenals blootstelling aan straling.

Een recent onderzoek van de Universiteit van Michigan heeft een verband gevonden tussen gezonde niveaus van probiotica en een gezond spijsverteringskanaal en de functie van het immuunsysteem. Kwas is ook een erfgoedvoedsel dat al honderden jaren wordt gewaardeerd en gebruikt als een tonicum voor de algehele gezondheid en vooral de darmgezondheid. Bietenkwas wordt al geruime tijd als onderdeel van kankerprotocollen in Europa gebruikt en de voordelen ervan worden nu ook populair in de Verenigde Staten.

Hier is hoe het thuis te bereiden:

ingrediënten:

4 biologische bieten
1 eetlepel Himalayazout
Gezuiverd water
Optionele smaakstoffen: citroen, sinaasappel, gember of kruiden

instructies:

Schil de bieten, was ze en snijd ze in kleine blokjes. Plaats de rode bietblokjes in een glazen pot en giet het gefilterde water erbij. Zorg ervoor dat je ten minste 2,5 cm ruimte aan de bovenkant van de pot laat, voeg het Himalayazout toe en breng op smaak.
Bedek de pot vervolgens met kaasdoek, handdoek of een gewone doek en zet hem vast met een rubberen band.

Laat de pot minstens 3-5 dagen op kamertemperatuur staan ​​en controleer hem dagelijks. Als u schuim op de bovenkant van de pot opmerkt, verwijdert u deze.

Wanneer het dieprood van kleur wordt en u luchtbellen opmerkt aan de bovenkant van de vloeistof, is de bietenkwas klaar. Verwijder de doek, sluit met een deksel en plaats de pot in de koelkast.

Als het klaar is, kun je er dagelijks tweemaal daags 120 ml van nemen.

U zult spoedig verbazingwekkende gezondheidsverbeteringen ervaren!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close