Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Krachttraining is voor iedereen goed!

0

Krachttraining blijft winnen aan populariteit. En dat is niet zo gek, want het is voor iedereen goed. Krachttraining geeft bovendien snelle resultaten. De verandering in het lichaam is snel te merken. Daarnaast is het geschikt voor jong en oud en voor fitte en niet fitte personen. Hieronder een aantal voorbeelden van personen die zeer veel baat hebben bij krachttraining.

1. Mensen met overgewicht
Iedereen met overgewicht zou aan krachttraining moeten doen. Veel mensen denken dat cardiotraining voor het afvallen beter is omdat je met cardiotraining meer calorieën verbruikt dan met krachttraining. Het tegendeel is waar. Want hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je gedurende de dag verbruikt.

2. Mannen met een bierbuik
Met name mannen met een bierbuik hebben veel profijt bij krachttraining. Hoe ouder je wordt, hoe minder spiermassa je hebt. Veel mensen komen met de jaren dus ook automatisch een aantal kilo’s aan omdat zij wel evenveel blijven eten. Daardoor ga je dus automatisch minder calorieën verbruiken. Door spieren op te bouwen, voorkom je dat je lichaam minder calorieën gaat verbruiken. Daarvoor krijg je dus geen bierbuik. Ook als je al een bierbuik hebt kan je ervoor zorgen dat deze zo weer verdwijnt.

3. Vrouwen in de overgang
Vrouwen die in de overgang zijn geweest komen gemiddeld gezien bijna 1 kilo per jaar aan. Dit gaat gepaard met bijna 1 centimeter toename van de taille per jaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze gewichtstoename kan worden voorkomen door aan krachttraining te doen.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close