*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Kurkuma limonade: een succesvolle natuurlijke behandeling tegen allerlei ziektes.

0

Kurkuma is één van de krachtigste natuurproducten dat goed is tegen een groot aantal verschillende gezondheidsproblemen.

Vanwege het feit dat kurkuma rijk is aan antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen, is het geschikt voor de behandeling van allerlei ziektes en problemen zoals depressie, artritis, buikpijn, diarree, zuurbranden, verlies van eetlust, opgezwollen maag, winderigheid, problemen met de lever, galblaas aandoeningen en zelfs Alzheimer. Daarnaast is kurkuma zeer gunstig in de behandeling van een longontsteking, chronische reumatische ontsteking, nierproblemen, fibromyalgie, koorts, verkoudheid, menstruatie, hoofdpijn en bronchitis.

Hoewel je zult merken dat kurkuma gele vlekken nalaat, kan het prima worden gebuikt om de tanden witter te maken. Het grote voordeel is dat dit jouw tandglazuur niet zal beschadigen. Deze positieve effecten van kurkuma worden veroorzaakt door het actieve krachtige bestanddeel curcumine. Tijdens een klinische proef voor depressieve stoornis (MDD) bleek deze werkzame stof net zo effectief te zijn als het geneesmiddel fluoxetine (de generieke vorm van Prozac), maar dan zonder bijwerkingen.

Kurkuma tegen depressie

Dr. Ajay Goel, van het Baylor Research Institure, zegt het volgende over de toepassing van kurkuma in de behandeling tegen depressie:

“Mensen met een depressie hebben hogere niveaus van ontstekingen in de hersenen. Ook hebben zr een lager niveau van neurogenese in de hersenen, wat betekent dat ze minder snel nieuwe hersencellen aanmaken dan mensen zonder voorgeschiedenis van depressie. Curcumine is zowel een kraxchtig anti-ontstekingsmiddel als een krachtige stimulator voor neurogenese.”

Mijn advies is om elke ochtend een glas kurkuma limonade op een lege maag te drinken. Het zal op een natuurlijke wijze helpen tegen allerlei ziektes, kwaaltjes en klachten.

Recept kurkuma limonade

  • 1 eetlepel biologische kurkuma poeder
  • 1 theelepel biologische gemper poeder
  • 1/2 theelepel biologische kaneelpoeder
  • 1/4 theelepel cayennepeper of zwarte peper
  • Snufje Keltisch zeezout (optioneel)
  • Sap van 1 biologische limoen
  • Voeg stevia of rauwe honing toe als je het drankje zoeter wil maken.

Meng alle bovenstaande ingrediënten in een 1 liter kan met warm water. Zorg dat het net niet kookt. Roer het goed door en laat het afkoelen. Zet het daarna in je koelkast.

[Bron: Natural Medicine Journal]

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close