*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Man met morbide obesitas ziet er nu uit als een fitnessmodel

0

Elke dag 15.000 calorieën wegspoelen met een liter whiskey, het was jarenlang doodnormaal voor de Amerikaanse Ross Gardner. Toen hij op een dag publiekelijk een extra stoel moest boeken in het vliegtuig, ging het roer om. Hij verloor ruim 90 kilo en lijkt nu wel een fitnessmodel.

Zijn overgewicht nam groteske vormen aan, nadat hij vijf jaar bij een fastfoodketen had gewerkt. Hij kwam 89 kilo aan. “Ik had kleren met de maat XXXXL en moest een soort slippers dragen omdat ik niet meer bij mijn voeten kon om veters te strikken”, vertelt Gardner. “Mijn navel hing op mijn knieën door het overtollige vet: ik moest mijn huid in mijn broek proppen om dat te verbergen. Het was vernederend.”

De ommekeer kwam toen hij aan boord wilde stappen van een vlucht naar de Bahama’s. Er werd hem publiekelijk gevraagd een extra stoel te boeken. “Een dokter had me eerder na een onderzoek al gewaarschuwd dat als ik zo doorging, ik binnen drie jaar dood zou zijn”, vertelt Gardner. Hij stopte met roken en drinken en begon met stevig sporten en diëten.

Op zijn zwaarst woog hij 178 kilo. Binnen tien maanden wist hij zijn gewicht te halveren. Via plastische chirurgie liet hij drie kilo overtollige huid verwijderen en inmiddels is hij onherkenbaar. “Na deze lange en moeilijke reis, voel ik me als herboren”, vertelt Gardner. Hij pakte zijn studie geneeskunde weer op en heeft die inmiddels afgerond. Nu is hij werkzaam als chiropractor.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close