*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Man Overwint Diabetes zonder medicijnen!

0

Een man die gediagnosticeerd werd met diabetes en hypertensie in 2011 maakte een revolutionaire verandering van zijn staat en vocht tegen de ziekte!

Zijn diagnose betekende dat hij insuline en hoge bloeddruk pillen moest nemen om zo zijn problemen te behandelen, maar hij verwierp een dergelijke behandeling en besloot om zich op een natuurlijke wijze te genezen.

Hij begon met de consumptie van rauwe groenten en fruit en zijn gezondheid herstelde!

Namelijk, 4 en een half jaar geleden, voelde hij zich voortdurend dorstig en besloot om zijn conditie te checken bij zijn arts. De dokter vertelde hem dat de niveaus van suiker verhoogd waren tot 29,0 mmol / L, en zijn alvleesklier was gestopt met werken. Daarom vertelde hij hem dat het gebruik van insuline onvermijdelijk was.

Aanvankelijk was de man begonnen met het nemen van insuline op een dagelijkse basis en werd fysiek actief, maar toch, zijn toestand verergerde met de tijd. Zijn triglyceride niveaus waren 16 en zijn bloeddruk verhoogd tot 150/100, de vele medicijnen die hij gebruikte had zijn lichaam beschadigd.

Daarom, op New Year’s Eve in 2013, besloot hij een andere manier te proberen om zijn ziekte te behandelen.

Hij zag een aflevering van de show “The Edge of Science” en luisterde naar de woorden van de gast, Dr. John Zirdum, die verklaarde alleen rauw voedsel te consumeren voor 12 jaar lang. Dit was het keerpunt, en hij besloot om een blender te kopen en te beginnen met een geheel nieuw leven.

Hij vond het moeilijk in de eerste week, omdat hij de verleiding niet gemakkelijk kon weerstaan om andere voedingsmiddelen te proberen, maar hij was vastbesloten om door te gaan, en hij slaagde erin om zijn bloedsuikerspiegel te laten dalen tot 5,0 mmol / L!

Hij hoefde niet langer insuline te gebruiken! Hij bleef de regelmatige controles doen en ook hield hij de therapie als een back-up plan als er iets vervelends gebeurd. Hij is begonnen met het verliezen van gewicht en heeft zo zijn toestand gestabiliseerd. In slechts 25 dagen, verloor hij 22 pond.

In de komende drie maanden, werd hij een volledig nieuwe persoon. Zijn bloeddruk was 120/60, hij gebruikt geen insuline meer, het triglyceriden niveau is gereduceerd tot 1,4 en verloor meer dan 40 pond. Wat het beste is over dit alles is dat hij absoluut geen medicijnen gebruikte!

Aangezien dit zijn nieuwe levensstijl werd, experimenteerde hij met diverse recepten van sappen en smoothies. Dit was zijn favoriet:

ingrediënten:

  • 2 bananen
  • 5 kiwi’s
  • 2 appels
  • Een handvol boerenkool
  • ½ l water

instructies:

Je doet alle ingrediënten in een blender en mix het goed.

Gebruiken:

Drink elke ochtend een halve liter van dit sap op een lege maag, en verbruik de rest in de loop van de dag.

Wanneer je trek hebt, neem wat fruit, fruitsalades, of een tonijnsalade, dat rijk is aan vitamine B12. Dit zorgt voor een gevoel van voldaan zijn. De hersenen zal informatie ontvangen van het bloed dat alle benodigde voedingsstoffen bevat.

Deze gezonde sap zal indrukwekkende voordelen voor de gezondheid bieden!

Bron:  www.justamazingrecipes.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close