*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Mannen, als je een fantastische erectie wilt, moet je deze voedingsmiddelen eten !!

0

Bananen zijn rijk aan vitamine B, dat is de reden waarom ze je een langere levensduur en een meer plezierige tijd kunnen geven in bed, waardoor je meer energie hebt en stress-vrij bent.

Bepaalde soorten voedsel kunnen een aanzienlijke verbetering van de seksuele opwinding teweeg brengen en in dit artikel gaan we met je delen welke voedingsmiddelen daarvoor moeten worden gegeten en welke te vermijden vlak voor seks.

Als je jouw seksleven en de potentie van je man wilt verbeteren probeer een aantal van deze afrodisiaca voor de geslachtsgemeenschap, de resultaten zullen je zeker verbazen. Er zijn een heleboel van afrodisiaca die je kunnen helpen je seksleven en het uithoudingsvermogen van je partner te verbeteren, maar we zullen de meest potente met je delen. Net zoals voedingsmiddelen zijn die je plezier kunnen verbeteren zijn er ook voedingsmiddelen die dit moment kunnen ruïneren, wees dus je hoede voor dee laatste. Hier is een lijst van de zogenaamde “vrienden van de erectie” en “vijanden van de erectie”.

Vrienden van de erectie

bananen

Bananen zijn rijk aan vitamine B, dat is de reden waarom ze je seksleven kunnen verbeteren. Ze geven je energie en verminderen stress. Afgezien van de vitamine B, zijn er een aantal andere ingrediënten zoals tryptofaan die de uitscheiding van het hormoon serotonine verhoogt, kalium verantwoordelijk voor de productie van geslachtshormonen en bromelaïne, een enzym dat je libido kan stimuleren, die ook de bloedcirculatie verbeterd.

Pompoen en zonnebloempitten

Deze zaden zijn rijk aan zink, wat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van sperma en testosteron, en bevatten ook een hoog gehalte aan gezonde vetten, gunstig voor de intieme gezondheid.

Selderij

Selderij verhoogt de productie van het androsterone feromoon, een natuurlijk afrodisiacum vaak gevonden in het zweet van een man. Het heeft ook de mogelijkheid om de bloedvaten te verwijden en het libido te verhogen, waardoor je een betere seksuele ervaring krijgt en een krachtiger orgasme.

Vijanden van het orgasme

Hotdogs

Je moet verstandig te kiezen wat te eten voor het diner als je wilt genieten van een nacht van vurige seks. Worst en hot dogs bevatten hoge niveaus van verzadigd vet, dat kan leiden tot verstopte slagaders en een slechte bloedcirculatie in de penis. Je zou zeker niet willen dat dit gebeurt wanneer je van plan bent een stomende nacht met je geliefde te ervaren. Bovendien bevatten hotdogs de laagste kwaliteit vlees, wat een ontsteking en hormonale onbalans kan veroorzaken.

Buttercup chips

Waarom is het dat alles wat zo heerlijk is meestal slecht voor je gezondheid is? Als je een wilde nacht verwacht in de slaapkamer kun je beter de chips laten staan voor de volgende dag, omdat ze je potentie kunnen ruïneren. Ze bevatten een hoog vetgehalte, wat een negatieve invloed op de circulatie en testosteron heeft. Ook het zout kan leiden tot hoge bloeddruk en erectiestoornissen, alsook zwelling en gassen veroorzaken.

munt

We weten dat een frisse adem is zeer belangrijk in de slaapkamer, maar pepermuntjes net voor de geslachtsgemeenschap kan de testosteronspiegel verminderen en je prestaties ruïneren. poets gewoon je tanden en je zult ook fris ruiken, geen zorgen.

Snacks en snoep

Als je honger in kickt, net voor de seks moet je snoeprepen en chocolade vergeten, ze zullen onmiddellijk je bloedsuikerspiegel verhogen, maar in korte tijd zal je een suiker crash ervaren en je hongeriger voelen dan ooit. Het is beter als je kiest voor noten of groenten en je zult klaar zijn voor de start!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close