Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Meer dan 9 uur per dag zitten is heel slecht voor je, maar er is ook goed nieuws

0

Dat de hele dag zitten niet zo goed voor je is, weten we zo langzamerhand wel, maar ja, staan is ook zo wat, als het niet nodig is. Toch strekken we beter wat vaker de benen, want wie meer dan 9,5 uur zit op een dag heeft een verhoogd risico om voortijdig te overlijden blijkt uit de nieuwste studie naar het onderwerp.

Onderzoekers van de Norwegian School of Sport Sciences in Oslo schrijven in vakblad British Medical Journal, dat mensen van middelbare leeftijd 2,5 keer sneller vroegtijdig overlijden als ze meer dan 9,5 uur zitten per dag. Dat zou blijken uit gegevens van zo’n 36.000 volwassenen met een gemiddelde leeftijd van 62 jaar. Even opstaan of koffie halen is onvoldoende om dat risico teniet te doen.

Maar er is ook goed nieuws: een lichte vorm van lichaamsbeweging, denk aan een wandeling, tuinieren of schoonmaken, reduceert het risico direct aanzienlijk. Mensen die regelmatig een fysieke activiteit uitvoeren hebben alweer vijf keer minder kans om voortijdig te overlijden dan mensen die helemaal niet actief zijn.

Ga na het eten dus even een blokje om, sloof je uit in de tuin of pak eens wat vaker de fiets en je bent al een heel eind.

Bronnen:

The Independent

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close