Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Met deze 7 tips heb je nooit meer last van schurende dijen of de irritatie daarvan.

0

Schurende dijen, het is een nachtmerrie. Iedereen kent het wel, of je het nu ervaart tijdens het hardlopen, een wandeling in de zomer of tijdens het shoppen.

Wat je er aan kan overhouden kan varieert van lichte rode huid tot pijnlijke en geïrriteerde huid. Wij hebben hier wat handige tips om van die huid irritatie af te komen én het te voorkomen. Bekijk deze 7 tips hieronder.

1. Shorts in plaats van rokken
Een van de beste manieren om te voorkomen dat je dijen tegen elkaar aan schuren zijn korte broeken. De stof zorgtt voor bescherming en bij rokjes of jurken maakt de huid contact.

2. Een fiets broek of bandelettes
Als je niet zonder je rok of jurk kan is er een alternatief. Je kan wrijving namelijk ook verminderen door het dragen van een fietsbroek of bandelettes. Deze beschermen dan de gevoelige plekken tegen schuren.

3. Luieruitslag crème
Wrijf een beetje luieruitslag crème op de binnenkant van je dijen. De zinkhoudende crème heeft antibacteriële eigenschappen en brengt een beschermende laag aan. Dit voorkomt huid irritatie.

4. Deodorant
Om te voorkomen dat je teveel transpireert kan je ook deodorant aan de binnenkant van je dijen sprayen. Minder zweet betekent minder wrijving.

5. Kokosolie
Dit is een natuurlijk wondermiddel als het aan komt op huidbescherming tegen irritatie. Het heeft antibacteriële eigenschappen en deze beschermen je tegen de bacteriën van zweet en vuil.

6. Baby poeder
Droog blijven is belangrijk om irritatie te voorkomen. Vochtige huid kan leiden tot wrijving. Om het opbouw van zweet tegen te gaan doe je wat babypoeder op je huid en dit herhaal je om de paar uur.

7. Aloë vera
Dit werkt hetzelfde als bij brandwonden. Aloë vera heeft een verkoelende werking en lavendel olie een ontstekingsremmende werking. Deze combinatie zorgt ervoor dat de geïrriteerde huid wat minder wordt. Breng het mengsel aan op de huid en laat het rustig zijn werk doen.

Het heeft geen zin om je leven te laten bepalen door geïrriteerde dijen. Met deze tips kan je ze voorkomen of genezen. Maar houd de irritatie aan raadpleeg dan een arts.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close