*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Met deze armspieroefeningen behoren jouw flubberarmen definitief tot de verleden tijd.

0

Tijdens de warmere maanden, wil je graag mouwloze shirts dragen, maar de flab bij je bovenarmen vind je lastig. Je vindt het niet aantrekkelijk, omdat ze hangen en niet strak zijn. Veel mensen krijgen slappe armen als de 30 zijn gepasseerd, maar er zijn ook enkele die in verband met overgewicht ook last hebben hiervan. Of ook na de zwangerschap, wat de rede van ervan ook mag zijn het is vervelend en we hebben hier een aantal tips die hierbij kan helpen.

Gelukkig zijn er manieren om je huidige situatie te verbeteren. Je kunt beginnen met het verbeteren van het voedsel dat je eet om je te ontdoen van de hangende huid.

Verandering in eetpatroon

Het voedsel wat we eten is een manier waarop ons leven wordt beïnvloed. Om je hangende armen tegen te gaan zul je veel zalm moeten eten, dit zal helpen om je huid te hydrateren. Afgezien van deze vis is het ook belangrijk om citrusvruchten te consumeren zoals citroenen en sinaasappelen. Aardbeien en bramen zijn goed voor je, deze vruchten zijn rijk aan vitamine C, die het lichaam kan helpen bij de productie van collageen. Andere voedingsmiddelen die je moet eten zijn onder meer:
– Kalfsvlees
– Kip
– Hazelnoten
– Erwten
– Linzen
– Kikkererwten
– Amandelen

Natuurlijke middelen

– Pers de gel uit een stengel aloë vera en wrijf dit met voorzichtige cirkelbewegingen over het slappe gebied. Herhaal dit minstens één keer per week om een direct verstrakkend effect te krijgen.
– Neem de pulp van twee vijgen en meng dit goed met het sap uit een citroen om een pasta te krijgen. Breng dit voor het slapen aan op het probleemgebied, laat het twintig minuten zitten en was het af met koud water.
– Meng een eetlepel honing met een eiwit. Breng met cirkelbewegingen aan op de armen en benen. Laat het 20 minuten zitten en maak het schoon met koud water.
– Meng een halve beker appelsap met het sap van een halve meloen. Masseer dit voorzichtig in de hangende gebieden. Herhaal twee keer per week voor de beste resultaten.

Oefeningen

Als je je dieet zal veranderen en je bent al heel wat afgevallen of wilt wat meer inspanning dan zijn oefeningen natuurlijk de volgende stap. Er zijn een aantal oefeningen die u flubberarmen strakker kan maken. U zult door regelmatig te trainen merken dat de huid mooier wordt door de zuurstoftoevoer.

1. Druk je op op de vloer, zodat je armen het gewicht van je lichaam ondersteunen. Als je nog nooit push-ups hebt gedaan of als je ongetraind bent, kun je je knieën buigen en op de vloer laten rusten voor extra stabiliteit en ondersteuning. Dit maakt het makkelijker om op te drukken en zorgt dat er minder spanning op je rug staat.

2. Vul een lege fles met stenen, zand, water of wat je ook in de buurt hebt liggen om een bepaald gewicht te bereiken. Je kunt ook een set gewichten kopen. Zorg dat je benen licht uiteen staan en til het gewicht op met je linkerhand tot hij recht boven je hoofd hangt. Ondersteun je elleboog met je rechterhand en beweeg het gewicht achter je op en neer met uitgestrekte arm (zonder je hoofd te raken). Herhaal dit tien keer en wissel van kant, tot je in totaal twee sets van tien hebt gedaan aan iedere kant.

3. Ga met je benen uit elkaar staan, neem een zachte bal en plaats deze tussen je rechterhand en de zijkant van hetzelfde been. druk zo hard als je kunt met de palm van je hand tegen de bal. Herhaal dit twintig keer en wissel van kant.

4. Deze oefening kan je al staand of zittend op de knieën uitvoeren. Let echter op dat je altijd de rug goed gestrekt houdt. Als je recht staat, houd dan de voeten lichtjes gespreid. Start de oefening met de arm gestrekt omhoog, met een haltertje in de hand. De handpalm wijst naar voren. Buig vervolgens de elleboog naar het achterhoofd toe tot je een hoek van 90 graden vormt en herhaal deze beweging zoals in de instructies.

Probeer het eens uit je zal versteld staan! Vergeet dit niet te delen met je vrienden!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close