Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Met deze op honing, citroen en kaneel gebaseerde drank kunt u 4 kg per week verliezen

0

Voor mensen die willen afvallen, kan het proces heel uitdagend zijn. Het proces is vrij complex omdat een streng dieet, veel vocht, en regelmatige lichaamsbeweging noodzakelijk zijn. Het lichaamsgewicht wordt bepaald door de hoeveelheid energie die we tot ons nemen in de vorm van voedsel en de hoeveelheid energie die we besteden aan de activiteiten gedurende de dag.

Deze energie wordt gemeten in calorieën. De som van alle chemische processen verwerkt binnen het lichaam noemen we stofwisseling. Vandaar dat het basale metabolisme het aantal calorieën is die je nodig hebt voor je lichaam om noodzakelijke functies uit te voeren.

Dus, als je geen gewicht te verliest, betekent dit dat je dezelfde hoeveelheid calorieën of meer tot je neemt dan die je dagelijks verbrand. Je moet de inname van calorieën verminderen en de dagelijkse activiteiten verhogen.

Als je wilt slagen in het verliezen van gewicht, moet je deze veranderingen in levensstijl maken. Bovendien zijn er een heleboel natuurlijke remedies die het proces kunnen versnellen helpen bij het afvallen.

We hebben een van de meest krachtige gewichtsverlies recepten voor je uitgekozen.

De volgende remedie is een volledig natuurlijke drank, op basis van citroen, honing en kaneel. Deze krachtige combo zal de spijsvertering stimuleren, en daardoor het gewichtsverlies proces stimuleren, en tegelijkertijd giftige stoffen uit je lichaam elimineren.

Citroen is een natuurlijke bron van pectine, wat verzadiging bevordert en de eetlust vermindert. Bovendien creëert het een alkalisch milieu in de maag wat helpt bij de afbraak van vetophopingen.

Anderzijds, reguleert kaneel de spijsvertering en de productie van insuline. Het vermindert ook de eetlust en verbetert de opname van essentiële voedingsstoffen uit voedsel.

Honing is een goede keuze voor deze oplossing, vanwege het feit dat het vol zit met vitaminen en mineralen.

Honing, citroen en kaneel drank voor gewichtsverlies

ingrediënten:

1 eetlepel honing
1 theelepel kaneelpoeder
Sap van een halve citroen
Glas warm water

instructies:

De bereiding van deze remedie is vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het combineren van de honing en de kaneel in een glas en giet er warm water overheen. Meng het goed en het drankje is klaar voor gebruik.

Gebruik:

Je moet een dosis van dit mengsel dagelijks consumeren. Het moet echter in de ochtend worden verbruikt op een lege maag.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close