Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Met deze videospel-training verbranden New Yorkers 1.000 calorieën per les

0

Trainen in de fitness, daar heeft niet iedereen zin in. In een kale ruimte gewichten heffen en op een loopband lopen, vinden veel mensen dan ook dodelijk saai. Daar heeft men in New York nu iets op gevonden. AG6 is een nieuwe high-intensity interval training, waarbij je oefeningen doet tussen felle neonlichten en op luide muziek. Per lesuur kun je tot maar liefst 1.000 calorieën verbranden.

Intervaltraining op hoge intensiteit is geen nieuw concept. Door kort hele intensieve oefeningen te doen met telkens een recuperatiepauze tussen van een halve minuut tot een minuut drijf je je lichaam op korte tijd tot het uiterste, waardoor je meer vet verbrandt en al je spieren traint. Blessures zijn hierbij ook een stuk zeldzamer, omdat je niet op één bepaalde spiergroep focust.

De AG6 training volgt dat concept, maar je doet de oefeningen wel op oplichtende interactieve vloeren en muren, tussen neonlichten en op knallende muziek. De bedoeling daarvan is dat het sporten iets leuk en interactief wordt, en zo ziet het er ook uit op de video’s die we terugvonden op YouTube. De deelnemers lijken wel 45 minuten door te brengen in een videospel. Héérlijk.

Al wordt wel aangeraden dat je een behoorlijk fitnessniveau moet hebben om deel te nemen. Intervaltraining op hoge intensiteit is dan ook sowieso al behoorlijk zwaar, maar tien tot twintig minuten doorzetten is meestal nog doenbaar. Een AG6-training duurt maar liefst 45 minuten. Courage!

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close