*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Met dit dieet viel Adele al 14 kilo af

0

Adele sleepte zondag maar liefst vier prijzen in de wacht op de Billboard Music Awards. Zelf was ze niet aanwezig, maar toch ging ze met alle aandacht lopen. In haar opgenomen videoboodschappen zag ze er immers slanker dan ooit uit, en wij weten nu ook welk dieet ze daarvoor gebruikt.

Niet minder dan 14 kilogram zou Adele de laatste maanden al verloren hebben, en dat is natuurlijk voor een deel te wijten aan haar personal trainer Pete Geracimo. Hij kruipt regelmatig met Adele in de fitness, waar ze naar eigen zeggen “vooral veel kreunt”. Maar ook voeding is een belangrijk aspect van Adeles afvalrace, en het is geen geheim dat Geracimo daarbij een grote fan is van het Sirtfood Dieet.

Het wat-dieet? Wel, het Sirtfood voedingsschema is gebaseerd op het belang van sirtuïnes: een groep eiwitten die helpen om je metabolisme mee te regelen. Volgens auteurs Glen Matten en Aiden Goggins van het boek ‘The Sirtfood Diet’, beiden voedingsdeskundigen, vertonen ze dezelfde effecten als sport en vasten. Hun hypothese wordt trouwens ondersteund door heel wat wetenschappelijk onderzoek.

Wijn en chocolade
In de praktijk komt dat neer op vrij gezond eten. Sirtuïnes vind je voornamelijk in zaken als boerenkool, aardbeien, dadels, olijfolie, groene thee, blauwe bessen en rode ui. Maar ook peterselie, kappertjes, sojamelk en komijn zijn een aanrader. En het leukste van allemaal? Ook donkere chocolade, koffie en rode wijn bevatten de eiwitten, dus die mag je – met mate weliswaar –  blijven consumeren.

Het begin van het dieet is wel vrij streng. De eerste drie dagen mag je maar 1.000 kcal verorberen: een grote maaltijd met veel sirtuïnes, en daarnaast drie groene sapjes met veel groene thee en boerenkool. De volgende vier dagen mag je dan al 1.500 kcal eten: twee maaltijden en twee sapjes. In die eerste week belooft het dieet al een gewichtsverlies van meer dan drie kilo. Na die overgangsweek mag je gewoon overschakelen op drie maaltijden per dag, zolang ze maar tjokvol sirtuïnes zitten.

De wetenschap vindt het nog wat te vroeg om echte uitspraken te doen over Adeles dieet, maar voor de zangeres blijkt het alvast te werken. Ons advies? Probeer het eens. Elk lichaam is uniek en reageert anders op voedsel, dus wie weet is dit wel een goede optie voor jou.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close