Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

MINDFUCK: Dit psychologisch trucje kan je doen als je minder wilt snoepen!

0

We kennen het allemaal wel dat we onszelf beloven om maar één snoepje uit de zak te pakken, maar dit er uiteindelijk steeds meer worden omdat we gewoon niet meer kunnen stoppen. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Gent zijn hersluitbare zakjes dé oplossing tegen lekkere trek. Het blijkt namelijk dat we snoep vaker laten staan als het zakje dicht kan.

Hersluitbare verpakkingen kunnen dus een oplossing zijn voor iedereen die bijvoorbeeld minder snoepjes,borrelnootjes of chips wil eten volgens de vakgroep marketing van de Universiteit van Gent. Studenten werden voor dit onderzoek uitgenodigd voor een filmvoorstelling en kregen allemaal zak snoep en een flesje water. De ene helft van de studenten kreeg snoepjes in een hersluitbare verpakking en de andere helft niet. Ze wisten dit uiteraard niet van elkaar.

Toen de film was afgelopen, werden alle snoepzakjes gewogen. Er zat echt nog veel meer snoep in het hersluitbare zakje dan het zakje dan niet dicht kon. Hetzelfde bleek toen het experiment bij mensen thuis herhaald werd. Hoe dit komt? Professor Anneleen Van Kerckhove heeft het antwoord: “Zo’n hersluitbare verpakking openen, is een psychologische drempel die ons telkens weer doet nadenken, al is het maar voor even,”

Voortaan toch maar over op de hersluitbare zakjes

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close