Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Na dit te hebben gelezen was afvallen nog nooit zo makkelijk!

0

Overgewicht is al een lange tijd een serieuze issue in de Westerse wereld. We lachen allemaal als we kijken naar hoe dik de mensen in Amerika zijn, maar zelf zijn we niet veel beter. Het ziet er niet alleen ongezond uit, maar het IS ook ongezond. Overgewicht kan je gezondheid zo verzieken dat je misschien wel veel eerder dood gaat.

Er zijn wel een hele hoop mensen die hier iets aan te proberen veranderen en alle verschillende afvalmethodes uitproberen om wat kilo’s kwijt te raken. Maar hoe veel ze ook diëten of vasten, niks blijkt te helpen. Wat veel mensen niet weten is dat je eerst moet weten waar het vet in je lichaam zit, en je die specifieke plekken op verschillende manieren kan aanpakken.

In welke van de volgende groepen je je ook bevindt, er zijn bepaalde manieren die altijd bevorderlijk zijn voor je gewicht. Zo kan slechts een half uurtje beweging op een dag al wonderen verrichten. Dan hoef je helemaal niet uitbundig te gaan staan zweten in de sportschool, want een wandeling is ook al genoeg.

1. Als de ophopingen van vet in je gehele torso, tot aan je nek en je bovenarmen zitten komt dit doordat je meer eet dan de aanbevolen dagelijkse waarde. Dit kan liggen aan ongezond eten zoals vette snacks en andere fastfood, of doordat je te veel suikers binnen krijgt.

2. Als je ziet dat je een soort van rol om je buik begint te krijgen die helemaal rondom je rug doorloopt, dan is de oorzaak waarschijnlijk depressie of angst. Dit is het resultaat van het te veel consumeren van suikers. De rest van je lichaam kan perfect slank zijn, maar deze rol zal blijven.

3. Als de ophopingen vooral in je dijen en in je achterwerk zitten, kan dit als vrouw vaak betekenen dat je te veel gluten in je lichaam hebt. Dit komt voornamelijk voor bij vrouwen die problemen hebben met hun hormonen en niet veel beweging krijgen. Als je voornamelijk zit heb je hier een grotere kans op.

4. Als je alleen op je buik te veel vet heb, is de meest voorkomende oorzaak een stofwisseling die te traag werkt. Je kunt er wel voor zorgen dat je stofwisseling sneller en effectiever wordt door bepaalde dingen niet meer te nuttigen. Dan hebben we het bijvoorbeeld over snoep, junkfood of alcohol. Griesmeel en groente kunnen dit ook bevorderen.

5. Als alleen je benen last ondervinden van te veel vet heeft dit als vrouw zijnde waarschijnlijk te maken met een genetische oorzaak of zwangerschap. Er zijn niet veel manieren om hier iets tegen te doen, maar de makkelijkste en beste manier is gewoon regelmatig een eindje joggen. Hou dit lang genoeg vol en je zal vanzelf afvallen.

6. Net als nummer 2 heeft deze groep te maken met een rol van vet om de buik heen, alleen is deze nog ietsje langer. Deze rol neem niet alleen de buik maar ook een stukje van de borst mee. Dit wordt vooral veroorzaakt bij mensen die niet veel bewegen, zoals mensen met een kantoorbaan. Probeer op z’n minst 3 keer per week te sporten.

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close