*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Natuurlijke manieren om donkere vlekken op een zwarte huid te behandelen

0

Mensen met een zwarte huid zijn meer vatbaar voor verkleuring vanwege de verhoogde niveaus van melanine in hun huid. Hyperpigmentatie kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals blootstelling aan de zon en hormonale veranderingen. Donkere vlekken kunnen ook optreden als gevolg van ontsteking of trauma aan de huid door brandwonden, snijwonden, insectenbeten, acne en reacties op medicatie of huidverzorgingsproducten. De behandeling van een persoon voor donkere vlekken hangt af van hun huidtype en de hardheid van hun verkleuring. Hier zijn enkele manieren om huidverkleuring voor mensen met een zwarte huid op natuurlijke wijze te behandelen.

Wacht
In veel gevallen is de beste behandeling geen behandeling, omdat donkere vlekken of hyperpigmentatie als gevolg van oorzaken zoals zwangerschapshormonen en acne meestal na verloop van tijd vervagen. Overweeg in de tussentijd wat natuurlijk zonnebrandcrème om te voorkomen dat uw vlekken erger worden.

Weg met de oorzaak
De kans is groot dat uw medicatie of huidverzorgingsroutine uw huid verkleurt. Als dit het geval is, stop dan met het gebruik van deze producten om de vorming van verdere donkere vlekken te voorkomen. Het kan jaren duren voordat de ergste plekken vervagen, maar na verloop van tijd worden ze nog steeds beter. De meeste, volgens de American Academy of Dermatology, vervagen meestal binnen zes tot 12 maanden, op voorwaarde natuurlijk dat u volledig bent gestopt met het aanbrengen of gebruiken van de producten die de vlekken hebben veroorzaakt. Het aanbrengen van natuurlijke zonnebrandcrème om te voorkomen dat de aandoening erger wordt en het gebruik van een aantal natuurlijke huidverlichtende middelen kan het proces versnellen.

Vitamine C
Vitamine C is een sterke antioxidant met huidverbeterende eigenschappen. Onderzoek gepubliceerd in het Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology suggereert dat het aanbrengen van een actuele vitamine C-oplossing op je huid je kan beschermen tegen schade door de zon en de vorming van melanine kan verminderen. Bovendien kan het de hoeveelheid collageen in uw systeem verhogen. Collageen is het meest voorkomende eiwit in de huid en het speelt een rol bij het versterken van de huid. Al deze eigenschappen van vitamine C kunnen hyperpigmentatie in zijn sporen stoppen.

kojiczuur
Kojiczuur, een veel voorkomend huidverlichtend middel, wordt gemaakt van verschillende soorten schimmels en is ook een bijproduct van de gisting van verschillende Japanse producten zoals sake en sojasaus. Kojiczuur staat erom bekend dat het de vorming van tyrosine voorkomt, een aminozuur dat het lichaam nodig heeft om melanine te produceren en wordt daarom beschouwd als een geweldig natuurlijk ingrediënt voor het verlichten van de huid. Bovendien kan kojiczuur ook worden gebruikt om zichtbare tekenen van zonneschade, veroudering, melasma en littekens te behandelen. Niet alleen dat, maar studies, zoals die gepubliceerd in het International Journal of Molecular Sciences, suggereren dat kojiczuur antischimmel eigenschappen heeft.

Er zijn andere natuurlijke manieren waarop je zwarte huid kan genezen van donkere vlekken. Er is bewijs dat het gebruik van aloë vera-gel, tea tree olie, groene thee, kurkuma, citroensap en andere natuurlijke remedies ondersteunt om uw huidproblemen op te lossen. Hoewel donkere vlekken vaak voorkomen, zijn ze over het algemeen onschadelijk. Om te voorkomen dat ze überhaupt optreden, moet u natuurlijk zonnebrandcrème op bijzonder zonnige dagen dragen, uw huid regelmatig hydrateren en het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten en geneesmiddelen die uw huid kunnen beschadigen, vermijden. Als uw huidaandoeningen aanhouden, raadpleeg dan uw natuurlijke arts voor de juiste natuurlijke behandeling voor uw huid.

Bronnen:

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close