Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Neem jij vaak maaltijdrepen en shakes? Dan moet je dit schokkend nieuws echt even lezen!

0

Neem jij wel eens maaltijdrepen en shakes omdat je een paar kilootjes kwijt wilt? Deze maaltijdvervangers bevatten heel weinig eiwitten en vezels en juist extreem veel suiker. Dit blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse Consumentenbond.

De Consumentenbond deed een onderzoek waarbij er werd gekeken naar de etiketten van 31 maaltijdvervangers en liet het eiwitgehalte bepalen in een laboratorium. De uitkomst was best schokkend, want maar liefst 23 producten scoorden lager dan een 6 voor de samenstelling van het product.

Deze maaltijdvervangers bevatten niet alleen veel suikers, maar er zitten ook heel weinig vezels in. Zelfs eiwitten en gezonde vetten ontbraken er in grote mate. En eiwitten zijn juist heel belangrijk, omdat het meer verzadigt dan vetten en koolhydraten en het beperkt het verlies aan spieren. Wel zaten er veel vitaminen en mineralen in de producten.

Er kwamen uit het onderzoek nog meer schokkende ontdekkingen naar boven. Zo bevat één glas maaltijdshake van Weight Care (330 ml) meer suiker dan een glas cola. Dat is wel even schrikken he! En twee Slank Maaltijdrepen van Lucovitaal die gelijk staan aan 1 maaltijd bevatten meer suiker dan één reep Snickers.

Als je een paar kilo’s kwijt wilt, kun je dus beter niet gaan lijnen met de maaltijdshakes en afvalrepen. Deze ‘suikerbommen’ doen je lichaam nou niet bepaald goed. Wij zijn voor lekker, gezond en gevarieerd eten!

Bron: Lindanieuws en Consumentenbond

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close