Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Oefening helpt kraakbeenschade veroorzaakt door artritis te voorkomen

0

Aan de Queen Mary University van Londen werd een studie uitgevoerd en onderzoekers ontdekten dat fysieke activiteit artritis-gerelateerde schade aan het kraakbeen kan voorkomen.
Tijdens het sporten of trainen onderdrukken de cellen in de gewrichten de ontstekingsmoleculen die artritis veroorzaken, waardoor de schade aan het kraakbeen wordt voorkomen. Fysieke inactiviteit beïnvloedt de kleinste celstructuren die bekend staan ​​als primaire cilia.

Trainen is erg belangrijk en het heeft een prachtig effect op je lichaam. Sedentaire levensstijl maakt het zelfs erger en het verslechtert elke gezondheidstoestand, terwijl de lichamelijke activiteit in veel opzichten zeer nuttig bleek te zijn!

Wat veroorzaakt artritis?

De wetenschap heeft meer dan 100 onderscheidende soorten gewrichtspijn waargenomen, waaronder reumatoïde gewrichtsontsteking, artrose en jicht. Deze toestand is de belangrijkste oorzaak van onvermogen in onze natie. Zoals aangegeven door inzichten, zijn meer dan 50 miljoen Amerikaanse volwassenen voorbestemd om een ​​soort gewrichtsontsteking op te lopen.

Gewrichtspijn is algemeen bekend als gewrichtsverergering. Onderzoekers kunnen de precieze reden voor gewrichtsontsteking niet bepalen, maar ze vertrouwen erop dat deze wordt geactiveerd door erfelijke elementen en beslissingen over de manier van leven.

Het menselijk lichaam is bedoeld om te reageren op wonden door verergering. In gevallen van gewrichtsontsteking worden gewrichten beschadigd, wat zwelling, pijn en beperkte ontwikkeling veroorzaakt. Gewrichtsontsteking “vermoordt” uw vermogen om dagelijkse taken uit te voeren, bijvoorbeeld wandelen, aankleden of douchen.

Oefening en kraakbeenbeschadiging

Gewrichtsband wordt verdicht tijdens fysieke actie, en dit is echt een positieve verandering. Cellen ‘weten’ dat ze vol zitten, en hun reactie omvat het onderdrukken van provocerende verergering die gewrichtsontsteking en verschillende aandoeningen veroorzaakt.

Analisten hebben ontdekt dat irritatie wordt onderdrukt vanwege de initiatie van HDAC6, een eiwit waarmee eiwitten in de essentiële cilia kunnen veranderen.
Essentiële cilia zijn extreem klein (1-10 micrometer lang). Deze progressies helpen analisten de irritatie in uw raamwerk te meten. Essentiële cilia zijn langer in gevallen van verergering. De activering van het HDAC6-eiwit voorkomt de extensie, waardoor irritatie wordt onderdrukt.

In het ideale geval zullen deze ontdekkingen analisten in staat stellen om een ​​recept te maken dat de impact van de mechanische intensiteit van activiteit emuleert.

Oefeningen die het risico op artritis verlagen

Het is uiterst belangrijk dat u uw gewrichten draagbaar houdt. Onthoud in elk geval dat veel activiteit of misbruik van bepaalde gewrichten kan bijdragen aan gewrichtsontsteking.

Vrijwel elke vorm van activiteit kan uw gevaar van gewrichtspijn verminderen of uw huidige pijn in de gewrichtspijn verminderen. Gebruikelijke fysieke actie versterkt je spieren en gewrichten. Hier zijn enkele goede aanbevelingen:

Gewicht training
wandelen
Zwemmen
fietsen
Water oefeningen
jogging

Ander onderzoek

Er zijn een paar onderzoeken gericht op de impact van lichamelijke activiteit op gewrichtsontsteking. Bij patiënten met reumatoïde gewrichtspijn, kunnen oppositie en zuurstofverbruikende activiteiten spiertekort verminderen en de gewrichtscapaciteit stroomlijnen.

Patiënten met kniegewrichtspijn genoten van veel voordelen na deelname aan zuurstofconsumptie- of oppositieoefeningen.

Normale lichaamsbeweging anticipeert op pech aan het ligament omdat het stevige spieren en een betere continuïteit produceert.

Op het moment dat ze samengevoegd worden, verbeteren matige gewichtsvermindering en matige lichaamsbeweging de capaciteit bij grote volwassenen die lijden ​​aan knieartrose.

In het geval dat training niet mogelijk is, maak dan een wandeling. Ondanks het wandelen kan dit ongelooflijke voordelen opleveren.

Lichamelijke activiteit is van groot belang, zoals we in elk onderdeel van het herstelproces hebben gezegd. Vergeet niet dat het gematigd en licht moet zijn. Zorg ervoor dat uw organisme zich aanpast aan de oefeningen en uw gezondheidstoestand, en ga niet te hard met de oefeningen, omdat verdere complicaties en verwondingen kunnen optreden.

Trainen kan wonderen doen voor ons lichaam. Let op de tekenen die je lichaam elke dag verzendt. Misschien heb je een goede jog nodig!

Bronnen:

theheartysoul.com
www.sciencedaily.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close