*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Olijven tegen wagenziekte en 5 andere huismiddeltjes die echt werken

0

Er zijn talloze simpele oplossingen voor alledaagse problemen en de spullen heb je waarschijnlijk al in huis:

1. Duct tape tegen wratten – Duct tape werkt net zo goed of beter tegen wratten dan wrattenmiddeltjes, blijkt uit onderzoek. Knip een stukje duct tape af, net groter dan de wrat, en plak dat erop. Haal het er na een paar dagen af, vijl de wrat een beetje, en doe er weer nieuw tape op. Herhalen tot de wrat helemaal weg is.

2. Mondwater tegen blaren – Mondwater is antiseptisch en kan helpen blaren uit te drogen. Dep de blaren drie keer per dag met een watje met mondwater totdat ze genezen zijn.

3. Olijven tegen wagenziekte – Eet wat olijven zodra je voelt dat je wagenziek gaat worden. Bij wagenziekte speelt de aanmaak van speeksel een rol. Het lichaam beschermt zo de tanden tegen maagzuur bij het overgeven. Door olijven te eten wordt de mond droger, wat misselijkheid kan tegengaan.

4. Suiker tegen de hik – Neem een lepeltje suiker als je de hik hebt. Zo zet je de hersenen op het verkeerde been. De hersenen registreren namelijk dat er iets belangrijks gebeurt, waardoor de hik even vergeten wordt.

5. Wodka tegen zweetvoeten – Alcohol is antiseptisch en kan bacteriën en schimmels die geuren veroorzaken, doden. Besprenkel een washandje met wodka en neem de voeten er ‘s avonds mee af.

6. Yoghurt tegen slechte adem – Vaak heeft een slechte adem met de maag te maken. Voedsel waar probiotica in zitten, kan helpen een slechte geur tegen te gaan.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close