Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Onderzoek bewijst weer: noten en pinda’s maken je slanker

0

Er is al heel veel onderzoek naar gedaan, maar het is altijd leuk om een nieuw onderzoek te zien dat de feiten weer eens bevestigd. Dit onderzoek betreft maar liefst 4721 personen en is dus representatief. Noten en pinda’s bevatten relatief veel calorieën. Toch zijn het geen dikmakers, integendeel. Wie regelmatig noten en pinda’s eet is slanker.

In het onderzoek werden de volgende soorten noten meegenomen: amandelen, paranoten, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten en walnoten. Daarnaast telden ook pinda’s mee. Indien alleen wordt gekeken naar het nuttigen van deze pure noten, dan was de groep personen die deze noten at slanker. Zij waren gemiddeld 3,5 kilo slanker en hadden een taille-omvang die 3,2 centimeter kleiner was dan de groep personen die niet regelmatig noten at.

Natuurlijk kunnen deze noten ook zijn verwerkt in andere voedingsmiddelen, zoals pindakaas. In het onderzoek werd hier rekening mee gehouden. Wanneer ook de personen die niet regelmatig pure noten aten, maar wel de nootproducten als pindakaas, werden toegevoegd aan de onderzoeksgroep die wel noten at, waren de resultaten net zo boeiend. De notengroep woog gemiddeld 2,5 kilo minder en had een kleinere taille-omvang, namelijk 3,1 centimeter minder als de groep die geen noten at.

Er was slechts een zeer klein verschil in de levels cholesterol in beide groepen. Dat zou betekenen dat het eten van noten niet per se goed is voor je cholesterolwaarden.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close