*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Onderzoekers waarschuwen: ouders geven hun baby te grote porties

0

Zonder dat ouders het beseffen geven ze hun baby mogelijk te veel eten. Daardoor lopen kinderen meer kans op obesitas op latere leeftijd. Dat blijkt uit onderzoek van het University College Londen. De onderzoekers raden aan om duidelijkere richtlijnen op te stellen.

De wetenschappers vergeleken de voedseldagboeken van ruim 2.500 baby’s. Daarin stond wat de kinderen aten, hoe vaak en hoeveel. Ze vergeleken de eetgewoonten van de 15 procent zwaarste baby’s met de eetgewoonten van de baby’s met een gezond gewicht.

De conclusie was dat de zwaardere baby’s net iets grotere porties aten dan de baby’s met een gezond gewicht: 141 calorieën per portie tegenover 130 calorieën. Het maakte daarbij niet uit hoe de porties verdeeld werden of dat een kind af en toe een extra snack kreeg. Vooral de portiegrootte bleek van invloed op het gewicht.

Voor iedere 24 calorieën die de baby’s extra aten per portie, nam het risico op overgewicht of obesitas met 9 procent toe. De onderzoekers benadrukken dan ook dat het belangrijk is dat ouders nog beter letten op de portiegrootte.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close