*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ongelofelijk drankje helpt u buikvet te verbranden

0

Wilt u buikvet op een snelle en een eenvoudige manier verbranden?  Dan is er voor u een volledig natuurlijke oplossing voor het verkrijgen van een slankere buik zonder enige gebruik van supplementen. U zult zeker zijn over het krijgen van een slanker lichaam, u zult zich gelukkiger voelen met de manier waarop u naar u zelf kijkt, en uw algehele gezondheid zal zich drastisch verbeteren.

Het maken van gezonde keuzes in uw dagelijkse voeding die nodig zijn om alle voedingsstoffen in uw lichaam binnen te krijgen, en die op hetzelfde moment ook gebruik maakt van het verliezen van een paar extra ponden en ook het verliezen van buikvet, dan raden we u deze geweldige Smoothie recept aan, dat u zal helpen om uw missie te bereiken van het verbranden van buikvet. Om deze ongelooflijke drankje te bereiden, vindt u verschillende actieve ingrediënten die samen een synergie vormen, die gericht is op het verliezen van overtollige buikvet op een volledig natuurlijke manier. Als u dit drankje drinkt en in uw dagelijkse routine toevoegt, dan zult u verandering met resultaten voor uw gehele lichaam werven.

Al deze nieuwe en gezonde elementen verminderen de calorieën en zit boordevol met essentiële stoffen die nodig zijn voor het verbranden van overtollige buikvet.

Kiwi zit vol met vezels en is ook een fantastische bron van vitamine C, die twee cruciale elementen die nodig zijn voor een gezonde vet afscheiding en ook voor het verlies van de extra kilo’s.

Appel is rijk aan vezels, wat betekent dat het u langer een voldaan gevoel geeft, controleert de bloedsuikerspiegel, vermijdt een onregelmatige stoelgang evenals giftige stoffen uit uw systeem.

Grapefruit reinigt de lever, dat cruciaal is voor een betere verwerkingsproces van vetten. Het maakt u buik slanker zonder veel initiatief en helpt u bij het onderdrukken van uw onbedwingbare trek in de meest effectieve manier.

Gember is bekend dat het de stofwisseling een boost geeft, verminderd onbedwingbare trek en beteugelen de verlangens naar maaltijden. Het is een van de beste kruiden voor vetverbranding en het verliezen van de overtollige buikvet.

ingrediënten:

  • 1 grapefruit
  • 5 kiwis
  • 1 theel. geraspte gember
  • 1 appel

instructies:

Combineer de bovenstaande ingrediënten samen en stop het in de blender tot het mengsel glad genoeg is. Giet het in een glas, drink het onmiddellijk na bereiding.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close