*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ontgift uw longen: 8 must-do strategieën om uw ademhalingsproblemen te genezen

0

De belangrijkste functie van de longen is om zuurstof uit de omgeving te nemen en over te brengen naar de bloedbaan. Ze zijn betrokken bij tal van andere functies die in het lichaam voorkomen, waaronder de zuurgraad.

Toch is het een feit dat ze elk aspect van onze gezondheid en ons lichaam beïnvloeden, gezien het feit dat we jaarlijks meer dan 6 miljoen keer ademen.
Hun juiste functie kan echter gemakkelijk worden verminderd, omdat ze kunnen worden vervuild met gifstoffen uit ons dieet, de producten die we gebruiken en het milieu. Giftige stoffen die de longen binnendringen, vinden gemakkelijk hun weg in de bloedbaan en veroorzaken ernstige gezondheidsproblemen.

Als het gaat om de grootste longgevaren, somt WEGO Health het volgende op:

Sigarettenrook is de # 1 oorzaak van longkanker, met rokers die 80% van alle diagnoses van longkanker voor hun rekening nemen. Andere longaandoeningen veroorzaakt door sigarettenrook zijn COPD, emfyseem, chronische bronchitis, longontsteking en tuberculose. De rook van sigaretten zorgt ervoor dat de longen geïrriteerd raken, waardoor overmatig slijm ontstaat. Dit kan overmatig hoesten en ademhalingsproblemen veroorzaken.

Huishoudelijke kankerverwekkende stoffen
Deze categorie bestaat uit stoffen met verschillende vormen. Asbest, bovenaan de lijst, is een carcinogeen voor huishoudelijk gebruik dat vaak voorkomt in huizen die vóór de jaren 1980 zijn gebouwd in isolatie, tegels, gips, enz.

Buitenluchtvervuiling– Er zijn veel soorten luchtvervuiling, zowel natuurlijke als door de mens veroorzaakte, die we dagelijks consumeren. Natuurlijke luchtvervuiling omvat rook van bosbranden of as van vulkanen. Aan de kant van de mens zit de lucht vol met emissies die afkomstig zijn van auto’s, vliegtuigen, fabrieken, enz. Andere producten zoals spuitbussen, pesticiden en gastoestellen kunnen op kleinere schaal ook bijdragen aan luchtvervuiling.

Allergenen – Naar schatting lijden alleen al in de Verenigde Staten ongeveer 50 miljoen mensen aan neusallergieën. Ze kunnen leiden tot andere chronische aandoeningen, zoals astma, de vijfde meest voorkomende chronische ziekte in de VS. ”

Om de capaciteit van de longen te vergroten, de gezondheid van de luchtwegen te verbeteren en het risico op longkanker te verlagen, moet u de longen op een natuurlijke manier ontgiften.

Hier zijn de beste natuurlijke strategieën om dit te doen:

1. Stoppen met roken

Dit is de eerste stap naar het reinigen van de longen. Bescherm uw luchtwegen door deze schadelijke gewoonte te beëindigen en focus op gezonde voedings- en levensstijlkeuzes. De teer in sigaretten is een kankerverwekkende stof die leidt tot verkoudheid, hoest, piepende ademhaling en longkanker.

2. Druivensap detox

De dagelijkse consumptie van vers druivensap reinigt de longen van gifstoffen en kalmeert ontstekingen, vermindert het risico op longkanker en vermindert de ernst van astma.

3. Water

Water verbetert de gezondheid op talloze manieren, en het verbetert zelfs de gezondheid van de longen. Door ze gehydrateerd te houden, verwijder je slijm en voorkom je bacteriële infecties. Je kunt ook een halve citroen, 10 plakjes komkommer en een handvol muntblaadjes toevoegen aan een kan water, een nacht laten staan ​​en deze krachtige detoxdrank gedurende de dag drinken.

4. Ademhalingsoefeningen

Diepe ademhaling reinigt de longen van gifstoffen, verhoogt de bloedtoevoer naar de longen en verhoogt de capaciteit van de longen om schone zuurstof voor de spieren te filteren.

5. Kruiden: citroen, gember en pepermunt

Citroenwater werkt als een diureticum en is een van de krachtigste antioxidanten en natuurlijke reinigingsmiddelen. Gember en pepermunt reinigen de longen en ontstoppen de luchtwegen, dus zorg ervoor dat je een kopje pepermunt en gemberthee drinkt voordat je naar bed gaat.

6. Een warme douche met eucalyptus

Het inademen van stoom tijdens het douchen verwijdert gifstoffen uit de longen. Maar als je eucalyptus in de doucheruimte hangt, wat een sterk antisepticum en antioxidant is, zul je het risico op hoesten en verkoudheid verminderen, een zere keel verzachten of congestie of verstopte sinussen verlichten.

7. Vermijd voedsel dat slijm produceert

Voedingsmiddelen zoals soja, zuivel, vlees en tarwe leiden tot ophoping van slijm in de longen omdat ze moeilijk te verteren zijn. Aan de andere kant, focus op voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten en vezels.

8. Natuurlijke reinigingsproducten

Omdat de meeste producten die we gebruiken om het huishouden te reinigen en vol met gevaarlijke chemicaliën zijn die onze luchtwegen en het hele lichaam beschadigen, proberen ze te vervangen door natuurlijke, die geen brandbare ingrediënten of geuren bevatten.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close