Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Op DEZE manieren kom je gemakkelijk van kraaienpootjes af!

0

Rimpels en kraaienpootjes horen natuurlijk bij huidveroudering en hoeven niet altijd lelijk te zijn. Sommige mensen vinden het juist heel natuurlijk en vinden het proces van ouder worden iemand juist mooier maken. Toch is niet iedereen blij met rimpels of kraaienpootjes. Gelukkig kun je er gemakkelijk iets aan doen als je dat zou willen! Lees snel verder welke tips we voor jou hebben.

Kokosolie
De vitamine E in kokosolie herstelt de beschadigde huid en vertraagt de ontwikkeling van kraaienpootjes. Daarnaast werkt de olie als een moisturizer die de huid glad en zacht maakt. Breng een klein beetje aan rondom je ogen en laat dit een nachtje intrekken. De volgende ochtend spoel je het af.

Avocado
De oliën in avocado hydrateren,reinigen en verstevigen de huid. De vitamine E en D in avocado kunnen collageen stimuleren en rimpels verminderen. Hiervoor heb je 1 avocado nodig die je pureert en gelijkmatig op je gezicht aanbrengt. Laat dit 20 minuutjes intrekken en spoel het mengsel daarna goed af. Doe dit een paar keer per week voor het beste resultaat.

Eiwit
Eiwitten zijn echt een wondermiddeltje als het gaat om de versteviging van je huid. Als de eiwitten op je gezicht drogen, wordt de huid strak getrokken. Klop de een paar eieren en breng daarvan het eiwit aan op je huid. Laat dit drogen en verwijder het daarna met lauw water. Als je dit regelmatig doet, zal je als snel merken dat de fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close