*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Op een van de foto’s weegt deze vrouw 10 kilo minder. Zie jij op welke?

0

Het getal op de weegschaal zegt veel, maar niet alles. Dat wil de Amerikaanse fitnessblogster Kelsey Wells laten zien met deze drie foto’s. Op één van de plaatjes weegt ze tien kilo minder dan op de andere twee. “Staar je niet blind op het cijfer op de weegschaal,” schrijft ze. Haar bericht is inmiddels talloze keren gedeeld.

“Ik ben 1,72 meter groot en weeg nu 63 kilo,” vertelt Kelsey bij de foto. “Toen ik begon te trainen na de geboorte van mijn kindje woog ik 65. Aangezien ik voor de zwangerschap 58 woog, had ik een droomgewicht voor ogen: 55 kilo.”

Met veel trainen en diëten lukte het haar om dat te bereiken, maar daarna kwam ze weer 8 kilo aan. “Mijn oude ik vond dat ik gefaald had,” schrijft ze. “Maar nu besef ik eindelijk dat mijn weegschaal me weinig kan vertellen over de vooruitgang die mijn lichaam heeft geboekt.”

Kelsey zegt dat haar vetpercentage nog nooit zo laag is geweest en dat ze veel meer spieren heeft. “Eigenlijk ben ik nog nooit zo gezond geweest als nu.” Ze raadt haar meer dan 400.000 volgers aan om de weegschaal niet meer zo serieus te nemen.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close