Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Oregano-olie is het ‘ultieme natuurlijke antibioticum’ dat de wetenschap kent en dat alle pijnen, verkoudheden en infecties behandelt

0

De meesten van jullie zijn waarschijnlijk niet op de hoogte van het feit dat oregano-olie het krachtigste natuurlijke antibioticum is dat de wetenschap kent.

Deze olie is afkomstig van de bladeren en scheuten van de oregano plant, botanisch bekend als Origanum vulgare. Deze bloeiende plant komt uit dezelfde familie als munt en wordt vaak gebruikt als voedingssmaakstof.
Het is inheems in Europa, maar wordt over de hele wereld gekweekt. Het is gewaardeerd en gebruikt sinds het oude Griekenland en Rome, en de naam komt van de Griekse woorden “oros”, wat berg betekent, en “ganos”, wat vreugde of genot betekent.

Oregano-olie wordt geëxtraheerd door de aan de lucht gedroogde bladeren en scheuten van de plant en wordt geconcentreerd door stoomdestillatie.

Het heeft extreem krachtige genezende eigenschappen en bevat driemaal zoveel antioxidanten als bosbessen, die beschermen tegen schade door vrije radicalen. Het is overvloedig in carvacrol, dat een krachtig antibacterieel middel tegen vele bacteriestammen is. Het vernietigt hun celmembranen en remt hun replicatie.

Bovendien vernietigt deze olie alleen de gevaarlijke bacteriën en heeft deze geen invloed op de nuttige probiotische bacteriën.
Oregano etherische olie zit vol met mineralen en vitamines, waaronder mangaan, kalium, magnesium, zink, calcium, ijzer, vitamine C, A (beta-caroteen), Niacine, koper en boor.

Het bevat vier groepen chemische stoffen, die actieve helende middelen zijn en fungeren als antioxidanten en antiseptica, en hebben krachtige anesthetische, antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen. Sommigen van hen zijn Linalool en borneol en linalylacetaat en geranylacetaat.

Let bij het kiezen van je oregano essentiële olie op stoomdestillatie, tussen 50% en 85% carvacrol en is 100% puur, rauw en onbewerkt.

U moet het altijd verdunnen met een dragerolie en het oraal innemen voor slechts 7-10 dagen per keer.

Bronnen:

www.getholistichealth.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close