Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Oud-minister niet meer te herkennen na veel gewichtsverlies!

0

Zoals veel van ons weten is afvallen heel moeilijk en kun je allemaal maar bewondering hebben voor mensen waarbij het gelukt is. Oud-minister van Financiën, Jan Kees de Jager, heeft de afgelopen maanden een hele metamorfose ondergaan. Hij viel maar liefst vijftig kilo af en vertelde zijn succesverhaal aan RTL Nieuws.

Met 125 kilo op de weegschaal, vond Jan Kees dat hij echt iets aan zijn gewicht moest doen. Het lukte hem alleen nooit. Totdat hij bij KPN, zijn huidige werkgever, twee gesprekken had over zijn gezondheid. “Tijdens deze zogenoemde vitaliteitgesprekken werd er tegen mij gezegd dat mijn levensverwachting aanzienlijk beter is wanneer je niet rookt en wanneer je een gezonde BMI hebt. Nu heb ik nooit gerookt, maar mijn BMI klasseerde me wel als ‘echt veel te zwaar’.”
Toen hij ook nog ziek werd vanwege een bacterie-infectie tijdens een zakenreis in het buitenland, wist hij het zeker: er moest iets gebeuren.

Jan kees de Jager kreeg het advies om een speciaal programma te volgen dat zijn levensstijl zou veranderen. Daarnaast nam hij een soort maagverkleining. Daarover zegt hij het volgende: “In een jaar tijd ben ik zo één kilo per week afgevallen. Overigens is zo’n operatie geen wondermiddel, maar slechts een hulpmiddel. Het meeste moet je nog steeds zelf doen om je nieuwe levensstijl vast te houden”.

Aan RTL Nieuws vertelde hij zelfs dat hij zich regelmatig opnieuw moet voorstellen en niet meer spontaan op straat wordt herkend. De oud-minister zegt zich nu nóg gelukkiger te voelen dan hij was. Het heeft hem veel gebracht, en daarom wilde hij het ook delen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close