5 oefeningen die je lichaam transformeren en calorieën verbranden, veel sneller dan met dagelijks naar de sportschool gaan

0

Gewicht verliezen is moeilijk, het vereist discipline en veel wilskracht, naast een van de belangrijkste beslissingen van je leven, want als je het serieus opneemt, wed je op een gezond leven, waar de oefeningen en gebalanceerd dieet zal zorgen voor uw schoonheid en gezondheid.

Met deze snelle gewichtsverlies trainingsroutine kunt u de resultaten zien in “no time”. Het is zo ontworpen dat je in 30 dagen tijd significante effecten op je figuur ziet. Daarnaast is een van de grote voordelen ervan is dat iedereen, ongeacht het niveau dit kan doen in zijn of haar eigen tempo, omdat de basisoefeningen die hier gepresenteerd worden eenvoudig uit te voeren zijn.

Wilt u gewicht verliezen zonder te veel oefeningem te doen? Deze 5 eenvoudige routines geven u betere resultaten dan de sportschool.

1. Basis routine oefeningen

Doe weerstandsoefeningen om je spieren te versterken, begin met 4 sets van 25 squats en 2 sets van 10 push-ups. Je kunt ze met je knieën op de grond doen door je voeten te verhogen.

De push – ups met ondersteunde knieën zijn een betere versie van de gebruikelijke push – ups. Het bovenste deel van ons lichaam zal met de voortdurende training van deze oefening kracht en uithoudingsvermogen verwerven. Met deze oefening ontwikkelen we onze pectorale, deltoïden en biceps. De resultaten die u onmiddellijk opmerkt: wanneer u een halter top of mouwloze kleding draagt.

2. Kettlebell Swing oefeningen

Met deze oefening kunt u ongeveer 20 calorieën per minuut verbranden.

-Separateer je benen op het niveau van je schouders, buig je knieën vast met je armen naar voren en schuif van voor naar achter.
-Doe 3 sets van 10. U kunt het verhogen naarmate u meer conditie krijgt.

3. Fiets oefeningen

Pedaal zo snel mogelijk gedurende 1 minuut, vertraag dan de volgende 2 minuten en ga zo maar door tot 30 minuten.

4. Benen Liften Benen

Liften heeft ook het voordeel om meerdere spiergroepen van ons lichaam te activeren. De hoofdgroep die in deze oefening wordt gepresenteerd, zijn de lagere buikspieren, het moeilijkste te ontwikkelen.

5. Burpees

Met 1 minuut burpees verbrandt u tot 14 calorieën. Deze training verhoogt de stofwisseling en verbrandt extra vet.

Je begint te staan en te springen door u in de positie van de hagedis te plaatsen.
Voer een hagedis rechtdoor en spring tot je weer staat.
Doe 3 sets van 5 en u kunt het verhogen naarmate uw uithoudingsvermogen toeneemt.

Deze oefeningen zullen niet alleen uw fysieke verschijning verbeteren, volume laten verliezen en uw taille fijn afstemmen; Ook zal uw houding en balans elke dag een beetje meer verbeteren. Door ons lichaam te versterken en vooral in het deel van de romp, kunnen we lumbale pijn voorkomen, omdat de hele zone zich zal stabiliseren.

Share.

About Author

Leave A Reply