Dit zelfgemaakte drankje helpt je in twee weken van je (buik)vet af!

0

Van alle plekken waar vet zich op kan hopen, is buikvet het meest lastig om vanaf te komen. Hiervoor is het volgen van een streng dieet en regelmatige work-outs noodzakelijk om te slagen. De beste manier om een platte buik te krijgen is door middel van het  versnellen van je stofwisseling, wat een efficiëntere verbranding van vet oplevert. Diëten en lichaamsbeweging zijn niet altijd even effectief, en dat is waarom mensen op zoek gaan naar alternatieven. Zo’n alternatief hebben we gevonden.

Wat we hier vandaag gaan laten zien, is een natuurlijke remedie die al je (buik)vet zal verbranden, en dat in slechts 2 weken tijd! Dit natuurlijke middel is geheel veilig en zonder bijwerkingen en het zal je helpen ongelooflijke resultaten te bereiken in korte tijd. Het hoofdbestanddeel van de drank is kaneel. Deze zoete specerij zal je metabolisme versnellen en je lichaam helpen om snel vet te verbranden.

INGREDIËNTEN

½ een kaneelstokje

½ citroen

1 eetlepel appelazijn of honing

1 kopje water

BEREIDING

Breng het water aan de kook in een pan, voeg de kaneel toe en laat het sudderen gedurende een paar minuten. Verwijder vervolgens de pan van het vuur en laat het afkoelen, voeg de overige ingrediënten toe en roer goed. Neem een kopje thee elke ochtend op een lege maag en eet licht voedsel tijdens de dag voor het beste resultaat.

Herhaal de behandeling voor een maand en je zult versteld staan van het resultaat!

.

Share.

About Author

Leave A Reply