25 Simpele manieren om een pond per week kwijt te raken

0

Het overschrijden van overtollige calorieën uit uw dieet is belangrijk wanneer u probeert om gewicht te verliezen, maar het is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Volgens Health Magazine, als je 500 calorieën per dag verminderd, zul je een pond per week laten vallen! Bekijk hieroner 25 tips om 500 cals per dag minder te consumeren.

Tik op je voet.

Je magere vrienden zijn waarschijnlijk zenuwpezen, die dagelijks 350 calorieën verbranden, gewoon door hun voeten te tikken of rusteloos te zijn. Probeer het een paar dagen. Loop rond terwijl je aan de telefoon bent, of tik met je handen of voeten (in de privacy van je eigen huis of kantoor natuurlijk).

Blijf weg van noten.

Zeker als ze in een grote kom zitten. Hoe groter de kom, hoe meer je eet, zeggen Cornell University-onderzoekers. Noten hebben hart-gezonde vetten, maar ze zijn ook hoog in calorieën: 1 handvol (ongeveer 1 ounce) geroosterde noten heeft 175 calorieën; 3 handvol hebben er 525. Haal de noten helemaal uit je dieet en bespaar meer dan 500 calorieën. Kan je ze niet weerstaan? Eet pistachenoten: 2 handvol zijn slechts 159 calorieën, en de schillen zullen je knabbelen vertragen.

Eet niet voor de tv.

Jij zal tot 288 calorieën meer eten, volgens onderzoek van de Universiteit van Massachusetts. In plaats daarvan, eet aan de tafel, en ruil een uur televisie in voor een toevallige wandeling. Samen zijn dan 527 calorieën verbrand.

Beperk Salade Toppings.

Een grote salade kan gezond lijken, maar al die goodies op de top kunnen het meer calorie beladen maken dan lasagne of fettuccine Alfredo. Kaascrumbles, gekarameliseerde noten, spek, avocado, gedroogde vruchten, croutons en vinaigrettes kunnen veel calorieën toevoegen. Bespaar 500 of meer calorieën door slechts één topping te hebben, met smaakvolle maar lage-calorieën (gebakken paprika’s, gegrilde uien of champignons), en gebruik de helft van de dressing.

Gebruik kleinere borden.

Wissel je 12-inch plaat voor een 10-inch. Je eet 20 tot 25 procent minder – en bespaart tot 500 calorieën. Je voelt ook niet minder vol, zeggen onderzoekers.

Sla de room over.

Of beperk het in ieder geval. Dessert-achtige koffiecreaties kunnen zo veel als 670 calorieën bevatten, met grote maten en opties zoals slagroom, volle melk en siroop. Zin in slagroom? Probeer het op een espresso voor een totaal van maar 30 calorieën. U bespaart 640 calorieën!

Tel je chips (en crackers).

Nee, je kan je snacks niet uit een grote zak of doos eten omdat het te verleidelijk is om te eten totdat de zak leeg is. Een chip-bender aan de onderkant van een 9-ounce zak is 1.260 calorieën zonder de dip. Dus houd je bij 1 portie, ongeveer 15 chips – dat is 140 calorieën – of pak ongeveer 100 calorie snack packs en bespaar 1.120 calorieën.

Serveer en zitten.

Gezinsmaaltijden, met borden en kommen voedsel op tafel, nodigen mensen uit om terug te gaan voor seconds en derden. Verlies honderden calorieën door borden te vullen voordat ze naar de tafel komen; laat ook de afwas in de keuken.

Eet minder pasta.

Een kop pasta is slechts 220 calorieën. Maar typische diner porties bij restaurants kunnen zo veel als 480 procent groter zijn dan die ene kop, volgens de onderzoeken van New York University. Zijn dat 1.056 calorieën. Zelfs als je 2 hele kopjes noedels eet, bespaar je nog 616 calorieën.

Vermager cocktails.

Siroop, zure mix, zoete vruchtensappen en romige toevoegingen veranderen drankjes in desserts: een indulgend Mudslide kan meer dan 800 calorieën bevatten. Bestel drankjes gemengd met club soda, tonic water, cranberry sap, of een squeeze van citrusvruchten; of proef gedistilleerde dranken met ijs. je bespaart maximaal 800 calorieën.

Beperk diner gasten.

Eten met zeven of meer andere gasten kan u 96% meer voedsel laten eten, zegt Brian Wansink, PhD, auteur van Mindless Eating. Dat is alsof je het diner verdubbelt! Eet met minder gasten om 500 of meer calorieën te besparen.

Maak je bord niet schoon.

Laat elke maaltijd 25 procent van je eten op de borden, zegt Weight Loss Expert James O. Hill, PhD, auteur van The Step Diet. Bewaar wat de resterende overblijfselen voor een lekkere lunch de volgende dag. Als je dagelijks 2.000 calorieën of meer eet, snijdt je zo 500 calorieën eraf.

Share.

About Author

Leave A Reply